Οι SAMAEL θα κυκλοφορήσουν μια deluxe έκδοση του EP «Rebellion» τον Νοέμβριο.

You are currently viewing Οι SAMAEL θα κυκλοφορήσουν μια deluxe έκδοση του EP «Rebellion» τον Νοέμβριο.

Μια deluxe επανέκδοση του «Rebellion», του πρώτου EP της θρυλικής ελβετικής Symphonic Industrial Black Metal μπάντας SAMAEL, θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου μέσω της Metal Scrap Record.

Το «Rebellion» είναι ένα ενδιαφέρον μικρό ενδιάμεσο ανάμεσα στα πιο δυνατά άλμπουμ των SAMAEL, ένα κατάλοιπο από μια εποχή που τα περισσότερα συγκροτήματα έδειχναν να ενδιαφέρονται ακόμα για την κυκλοφορία μικρής διάρκειας έργων που είχαν κάποιο μοναδικό περιεχόμενο και πραγματική αξία. Εκείνη την εποχή ήταν εύκολα η πιο πειραματική και ποικίλη από τις ηχογραφήσεις τους, αν μη τι άλλο επειδή θεώρησαν σκόπιμο να δοκιμάσουν τα νερά πέρα από το Metal με κάποια από τα υποβλητικά, τελετουργικά Ambient των XYTRAS με beats, έχοντας μερικά αρκετά αξιοπρεπή, πιο σκληρά χτυπήματα που σηματοδοτούν αυτή τη μετάβαση από το «Ceremony Of Opposites» στην απόλυτη λαμπρότητα.

Αν και απλώς συγκέντρωσε τα κομμάτια που είχαν απομείνει από το «Ceremony Of Opposites» του 1994, το «Rebellion» EP εξακολουθεί να χρησιμεύει ως μια λαχταριστή γεύση του τι επρόκειτο να πετύχουν μουσικά οι SAMAEL. Κομμάτια όπως το «Rebellion» και το «Static Journey» προωθούν τους πειραματισμούς των Ελβετών Black Metallers με τα synths και τα ηλεκτρονικά τύμπανα, ενώ μια διασκεδαστική διασκευή του «I Love The Dead» του Alice Cooper προσθέτει λίγη ποικιλία.

Αυτό είναι ένα από τα πρώτα βήματα στο νέο μονοπάτι που πήρε η μπάντα μετά τις πρώτες Black Metal μέρες της και μια από τις πλέον μοναδικές κυκλοφορίες στο είδος. Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα καλύτερα EP που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Λίστα τραγουδιών:

1.Rebellion

  1. After The Sepulture (New Version)
  2. I Love The Dead (Alice Cooper cover)
  3. Static Journey
  4. Into The Pentagram (New Version)

Bonus:

Hidden Tracks

  1. Unnamed
  2. Static Journey (Deutsche Version)

Αφήστε μια απάντηση