Τo Rockwave Festival ανακοίνωσε το πλήρες line up της 7ης Ιουλίου!

You are currently viewing Τo Rockwave Festival ανακοίνωσε το πλήρες line up της 7ης Ιουλίου!

Ομοβροντία ανακοινώσεων από το Rockwave Festivan για την ημέρα με headliners τους DEEP PURPLE που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιουλίου 2023. Εκτός από τους SAXON για τους οποίους γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό θα εμφανιστούν στη σκηνή του Terra Vibe δύο ακόμα σημαντικά συγκροτήματα των ’00, οι ASKING ALEXANDRIA από τη Μεγάλη Βρετανία και οι Αμερικανοί metalcore AS I LAY DYING.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα δούμε επίσης και τους stoner rockers BOKASSA από τη Νορβηγία που από το 2017 και μετά έχουν κυκλοφορήσει ήδη 3 full length albums. Η power metal θα εκπροσωπηθεί από τους ιδιαίτερα δραστήριους δισκογραφικά ελληνογερμανούς MYSTIC PROPHESY (11 άλμπουμς από το 2001 μέχρι και σήμερα) του R.D. Liapakis ενώ παρουσία θα έχει και η καθαρά ελληνική metal μουσική σκηνή με τους ROCK ‘N’ ROLL CHILDREN μία από τις καλύτερες DIO tribute μπάντες παγκοσμίως που από την στιγμή του θανάτου του τεράστιου DIO έχουν αναλάβει το χρέος να κρατάνε ζωντανή τη φλόγα του. Τέλος, το νέο αίμα της ελληνικής metal σκηνής θα εκπροσωπηθεί από τους heavy rockers LAZY MAN’S LOAD και τους modern metallers SPEKTRVM.

Τιμές Εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη ημέρα (στις τιμές εισιτηρίων περιλαμβάνεται το κόστος της υπηρεσίας διαχείρισης εισιτηρίων)

Γενική Είσοδος

Φάση 1: 49,50 ευρώ

Φάση 2: 55 ευρώ

Φάση 3: 60 ευρώ

Golden Standing: 93,50 ευρώ
VIP (A & B): 93,50 ευρώ

Με κάθε 3 VIP ή Golden Standing εισιτήρια παρέχεται 1 δωρεάν Θέση Στάθμευσης/Parking.

Τα εισιτήρια ROCKWAVE FESTIVAL 2020 & 2021 | DEEP PURPLE εξακολουθούν να ισχύουν για τη νέα εμφάνιση των Deep Purple στο Rockwave Festival 2023! Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήρια τους, χωρίς να απαιτείται μετατροπή τους, κατευθείαν στην είσοδο του χώρου.

Αφήστε μια απάντηση