Οι RIVERS OF NIHIL δίνουν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Hellbirds».

You are currently viewing Οι RIVERS OF NIHIL δίνουν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Hellbirds».

Τον Μάρτιο του 2023, οι RIVERS OF NIHIL ολοκλήρωσαν μια ηχογράφηση που είδε την τετραμελή πλέον μπάντα να δημιουργεί νέα μουσική με τον προηγούμενο μπασίστα/backup τραγουδιστή τους Adam Biggs ως νέο τραγουδιστή/μπασίστα. Αυτή η ηχογράφηση σηματοδότησε επίσης την πρώτη εμφάνιση του νέου κιθαρίστα Andy Thomas (ex-BLACK CROWN INITIATE), του οποίου τα φωνητικά παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στη μουσική, ως μέλος των RIVERS OF NIHIL.

Αυτά τα νέα singles είναι τα πρώτα που παρουσιάζουν τη νέα σύνθεση του συγκροτήματος σε πλήρη συνεργασία και αποδεικνύουν ότι ενώ πρόκειται για έναν νέο, τολμηρό ήχο με πολλές δυνατότητες, φέρει επίσης την κλασική ενέργεια του συγκροτήματος. Το δεύτερο από αυτά τα νέα singles, «Hellbirds», είναι διαθέσιμο από σήμερα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και συνοδεύεται από ένα επίσημο βίντεο που δημιουργήθηκε από τους David Brodsky & Allison Woest της My Good Eye Visuals.

Ο τραγουδιστής και μπασίστας Adam Biggs δήλωσε σχετικά με το νέο single: «Το ‘Hellbirds’ είναι ένα τραγούδι που στην πραγματικότητα γράφτηκε σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια των sessions για το ‘The Work’. Δεν μπορούσαμε να βρούμε μια θέση για το τραγούδι σε εκείνο το άλμπουμ, αλλά ξέραμε ότι θα έβλεπε το φως της ημέρας κάποια στιγμή, επειδή είναι εύκολα ένα από τα πιο βαριά τραγούδια που έχουμε γράψει ποτέ, και το επεξεργαστήκαμε για να δείξουμε την ωμή δύναμη του νέου lineup. Οι στίχοι είναι γραμμένοι από την οπτική γωνία κάποιου που θα μπορούσες να θεωρήσεις “τυπικό” άτομο στην εποχή μας: εξαντλημένος, ναρκομανής, μηδενιστής και ζει στον απόηχο τόσων πολλών πραγμάτων που δεν μπορεί να ελέγξει. Είναι ένας ύμνος για ανθρώπους που προέρχονται από αδιέξοδες πόλεις όπως εμείς.»

Οι Ευρωπαίοι οπαδοί μπορούν να δουν τους RIVERS OF NIHIL ζωντανά αυτό το φθινόπωρο, καθώς η μπάντα θα περιοδεύσει μαζί με τους LORNA SHORE, INGESTED και DISTANT.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Hellbirds» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση