Οι QWÄLEN κυκλοφορούν το νέο τους single «Kaksi Hautaa».

You are currently viewing Οι QWÄLEN κυκλοφορούν το νέο τους single «Kaksi Hautaa».

Οι Φινλανδοί Βlack Μetallers QWÄLEN, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το νέο τους single «Kaksi Hautaa», το οποίο γύρισε και επιμελήθηκε ο Henri Kaarre. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της μπάντας «Syvä Hiljaisuus», που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου μέσω της Time To Kill Records.

Το συγκρότημα σχολιάζει το τραγούδι: «Αυτό είναι άφεση αμαρτιών. Είμαστε όλοι αμαρτωλοί, αλλά λίγοι το λένε δυνατά. Δηλώνω τις αμαρτίες μου και τις θάβω δίπλα μου. Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου.»

Η ηχογράφηση του «Syvä Hiljaisuus» έγινε στο στούντιο Waiting Room στο Τάμπερε από τον Mikael Neves, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους DEATH TOLL 80k και τους TRYER. Ο Mikael ανέλαβε επίσης καθήκοντα μίξης. Το mastering έγινε από τον Will Killingsworth στα Dead Air Studios. Το νέο άλμπουμ αντικατοπτρίζει το όραμα και τον κόσμο των QWÄLEN πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Όπως ένα βρώμικο μαχαίρι. Επώδυνο και μολυσματικό.

Οι QWÄLEN έγιναν αυτό που είναι το 2017. Τα μέλη του συγκροτήματος μοιράζονται το πάθος για την εκτέλεση μουσικής στις διάφορες ωμές εκφάνσεις της και το παρελθόν τους σε συγκροτήματα περιλαμβάνει τους KÜRØISHI, NISTIKKO, DUMATHOIN και AKMA μεταξύ πολλών άλλων. Το Punk υπόβαθρο διαχέεται στη μουσική συνδέοντας την ερμηνεία του Black Metal από τους QWÄLEN με το πώς ξεκίνησε το είδος πριν από δεκαετίες. Απλότητα, ωμότητα, ταχύτητα και ειλικρίνεια. Αυτές οι αξίες ήταν παρούσες στην αρχή και οι ίδιες αξίες εξακολουθούν να ισχύουν. Το Punk υπόβαθρο φαίνεται ιδιαίτερα ζωντανά, καθώς η χαοτική ενέργεια του Hardcore Punk συγκρούεται με την τελετουργική φύση του Black Metal.

Τα στιχουργικά θέματα στο πρώτο άλμπουμ επικεντρώθηκαν στην αυτο-αντιπροσώπευση, την αντιμετώπιση της απώλειας, το χτίσιμο εκ νέου μαζί με την εύρεση εναλλακτικών λύσεων στην εγκατάλειψη, τη μισανθρωπία και τον Σατανά. Το δεύτερο άλμπουμ προβληματίζεται για την προβατική φύση της ανθρωπότητας, το αναπόφευκτο της καταστροφής, την αποδοχή του λάθους και την παράδοση σε μια μεγαλύτερη δύναμη.

Λίστα κομματιών:

  1. Sairaus (Intro)
  2. Kutsu Minua Saatanaksi
  3. Kuolleiden Kukkien Keolla
  4. Syvä Hiljaisuus
  5. Tähdet Tippuvat
  6. Lopulta Kaikesta Joutuu Luopumaan
  7. Kaksi Hautaa
  8. Maailma Täyttyy Kuolleista

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Kaksi Hautaa» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση