Οι Έλληνες Groove/Melodic Death Metallers PSYANIDE υπογράφουν με την Wormholedeath Records.

You are currently viewing Οι Έλληνες Groove/Melodic Death Metallers PSYANIDE υπογράφουν με την Wormholedeath Records.

Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, το Groove/Melodic Death Metal σχήμα PSYANIDE με μεγάλη χαρά αποκαλύπτει τη συνεργασία του με τη Wormholedeath Records. Αυτή η μνημειώδης συνεργασία θέτει τις βάσεις για την κυκλοφορία του επερχόμενου magnum opus τους, «Vertigo», και εγκαινιάζει μια συναρπαστική νέα εποχή για το συγκρότημα.

Σχηματίστηκαν το 2013 στην καρδιά της Ελλάδας και δημιούργησαν έναν ηχητικό τυφώνα που συνδυάζει άψογα τις groovy μελωδίες με την σπλαχνική ένταση του Death Metal. Αντλώντας έμπνευση από τιτάνια σχήματα όπως οι LAMB OF GOD, HEAVEN SHALL BURN, THE HAUNTED, DECAPITAED, PANTERA και GOJIRA, οι PSYANIDE έχουν εδραιώσει τη θέση τους ως μια υπολογίσιμη δύναμη στο Metal τοπίο.

Το ταξίδι τους στην ελληνική Metal σκηνή τους έχει δει να μοιράζονται σκηνές με είδωλα όπως οι BIOHAZARD, CALIBAN, SUICIDAL ANGELS και οι ROTTING CHRIST. Η δισκογραφία τους διαθέτει ένα μονοπάτι ηχητικής καταστροφής, όπως τα «A Violent Stating» (EP, 2014), «The Hero Inside» (Single, 2017) και «I Declare War» (Album, 2018).

Σε μια δήλωση γεμάτη ενθουσιασμό, οι PSYANIDE εξέφρασαν: «Μια νέα εποχή ξεκινάει για εμάς! Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι οι PSYANIDE έγιναν μέρος της διεθνούς οικογένειας της Wormholedeath! Αυτό είναι το πρώτο κύμα των πραγμάτων που ετοιμάζουμε για όλους εσάς τους τελευταίους μήνες! Αυτή η υπογραφή ήταν ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για εμάς και το επερχόμενο άλμπουμ μας! Το να διευρύνουμε την οικογένειά μας πέρα από τα σύνορα της μικρής αλλά τρελής χώρας μας ήταν το όνειρό μας και θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τον Carlo Belloti που μας βοήθησε να το πετύχουμε! Είστε έτοιμοι για το μέλλον;»

Αφήστε μια απάντηση