Οι PROFANATICA αποκαλύπτουν το νέο τους single «The First Fall».

You are currently viewing Οι PROFANATICA αποκαλύπτουν το νέο τους single «The First Fall».

Οι Αμερικάνοι Black Metallers PROFANATICA, αποκάλυψαν το «The First Fall», το δεύτερο single του επερχόμενου άλμπουμ τους «Crux Simplex», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου μέσω της Season Of Mist.

Το «Crux Simplex» είναι κάτι σαν concept άλμπουμ. Δεν είναι άλλο από τον Ιησού Χριστό την ημέρα της σταύρωσής του (μιλάμε για το πώς κλωτσάς κάποιον όταν είναι πεσμένος). Κάθε τραγούδι φτύνει σε έναν διαφορετικό σταθμό του σταυρού, αλά Regan από το The Excorcist.

Οι PROFANATICA αποτελούν την εμπροσθοφυλακή του πρώτου κύματος του αμερικανικού Black Metal. Με ιδρυτή και επικεφαλής τον διαβόητο δάσκαλο της μαύρης διαστροφής Paul Ledney (τύμπανα/φωνητικά), προσφέρουν αρχέγονη βλασφημία εδώ και σχεδόν τριάντα τρία χρόνια. Ο Ledney δημιούργησε το συγκρότημα από τις στάχτες της πρώτης σύνθεσης των INCANTATION όταν εκείνος αποχώρησε και πήρε μαζί του όλα τα μέλη εκτός από τον John McEntee.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της Abomination Hammer

Το φθινόπωρο του 2018, οι PROFANATICA ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Season Οf Mist και πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη περιοδεία τους μέχρι σήμερα, υποστηρίζοντας τους WATAIN και ROTTING CHRIST σε όλη την Ευρώπη. Και ένα χρόνο αργότερα, το τρίο παρουσιάσε το ντεμπούτο άλμπουμ του στη SoM με τίτλο, «Rotting Incarnation Of God».

Το συγκρότημα ξεκίνησε μια εκτεταμένη ευρωπαϊκή headline περιοδεία δώδεκα χωρών στον απόηχο του άλμπουμ. Λίγο μετά την επιστροφή στην πατρίδα εκείνο το χειμώνα, ο κόσμος σταμάτησε το 2020. Εκτός από μια live-streaming συναυλιακή παραγωγή για το θρυλικό Rock al Parque σε συνεργασία με τους BATUSHKA, ελάχιστα ακούστηκαν από τους PROFANATICA.

Αυτό μέχρι την άνοιξη του 2023, όταν οι PROFANATICA βγήκαν από το άντρο της ανομίας τους σε μια ευρωπαϊκή headline περιοδεία για την προώθηση του νέου τους άλμπουμ, «Crux Simplex».

Λίστα τραγουδιών:

  1. Condemned to Unholy Death
  2. Take Up the Cross
  3. The First Fall
  4. Meeting of a Whore
  5. Compelled by Romans
  6. Wipe the Fucking Face of Jesus
  7. The Second Fall
  8. Cunts of Jerusalem
  9. The Third Fall
  10. Division of Robes

Μπορείτε να ακούσετε το «The First Fall» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση