Οι PROFANATICA επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο με το νέο άλμπουμ «Crux Simplex».

You are currently viewing Οι PROFANATICA επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο με το νέο άλμπουμ «Crux Simplex».

Οι PROFANATICA έχουν μία φήμη και την οποία πρέπει να υποστηρίζουν. Ήταν ένα από τα πιο βλάσφημα συγκροτήματα στην Αμερική, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν παρέα με τους τους GOROPHOBIA, IMMOLATION και INCANTATION έπαιζαν στο πίσω δωμάτιο ενός κινέζικου εστιατορίου. Με επικεφαλής τον ντράμερ Paul Ledney, οι αιρετικοί PROFANATICA σκορπίζουν αμαρτία και εκτοξεύουν χολή από την αυγή της δημιουργίας του Black Metal. Τώρα, επιστρέφουν από την κρύπτη τους με ένα νέο άλμπουμ που είναι τόσο βλάσφημο που μπορεί να χάσεις το κεφάλι σου.

Το «Crux Simplex» είναι κάτι σαν concept άλμπουμ. Δεν είναι άλλο από τον Ιησού Χριστό την ημέρα της σταύρωσής του (μιλάμε για το πώς κλωτσάς κάποιον όταν είναι πεσμένος). Κάθε τραγούδι φτύνει σε έναν διαφορετικό σταθμό του σταυρού, αλά Regan από το The Excorcist, και το «Take Up the Cross» είναι εδώ για να δώσει το πρώτο καλό χτύπημα. Το riff, το οποίο έρχεται με την ευγενική χορηγία του περιβόητου Destroyer Οf Holy Hymen των PROFANATICA, σέρνεται όπως ο Leviathan. Και με τον τρόπο που σφυρίζει στο αυτί σου πίσω από τον σιδερένιο θρόνο του, δικαιολογείται να πιστέψεις ότι ο Ledney είναι ο ίδιος ο διάβολος.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της Abomination Hammer

Μιλώντας για το νέο single, ο ντράμερ/τραγουδιστής Paul Ledney σχολιάζει: «Το ‘Take Up The Cross’ είναι ο δεύτερος σταθμός του σταυρού. Ο Ιησούς αναγκάζεται από τους Ρωμαίους να τον κουβαλήσει και το βάρος του είναι αυτό των 10.000 ήλιων. Καθώς το spikenard γεμίζει τον αέρα, το ίδιο και η πολύ πραγματική μυρωδιά του ιδρώτα και του αίματος. Αυτή είναι η αρχή των ημερών των κηλίδων και του πόνου

Λίστα τραγουδιών:

  1. Condemned to Unholy Death
  2. Take Up the Cross
  3. The First Fall
  4. Meeting of a Whore
  5. Compelled by Romans
  6. Wipe the Fucking Face of Jesus
  7. The Second Fall
  8. Cunts of Jerusalem
  9. The Third Fall
  10. Division of Robes

Το «Crux Simplex» θα κυκλοφορήσει μέσω της Season Οf Mist στις 22 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να ακούσετε το «Take Up the Cross» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση