Οι Power Metal FIREWIND κυκλοφορούν το επετειακό Live album/bluray «Still Raging».

You are currently viewing Οι Power Metal FIREWIND κυκλοφορούν το επετειακό Live album/bluray «Still Raging».

Μετά το 2020 και την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ τους, οι τιτάνες του Power Metal FIREWIND ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός live album με τίτλο «Still Raging». Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε bluray και διπλό cd στις 1 Σεπτεμβρίου από την AFM Records και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ!

Για περισσότερα από 20 χρόνια από την ίδρυσή τους από τον κιθαρίστα Gus G. (Ozzy Osbourne, ARCH ENEMY. DREAM EVIL), οι οπαδοί των FIREWIND απολαμβάνουν μια εξαιρετική μίξη Hard Rock και Power Metal με δυναμικά riffs και σόλο αλλά που συνδυάζονται άριστα με τον χαρισματικό τραγουδιστή Herbie Langhans (AVANTASIA, RADIANT, SEVENTH AVENUE μεταξύ άλλων) που μπήκε στο συγκρότημα το 2019.

«Είναι δύσκολο να αντιληφθώ ότι μια μπάντα σαν τους FIREWIND υπάρχει για πάνω από 25 δεκαετίες», αναφέρει ο Gus G. «Το 2022 σχεδιάζαμε μια απλή επανέκδοση του πρώτου μας άλμπουμ αλλά με την πανδημία να μας αφήνει σιγά σιγά, είχαμε την τύχη να κάνουμε κάποια σόου σε Αμερική και Ευρώπη ξανά. Το Φθινόπωρο του 2022 δώσαμε δύο συναυλίες στην πατρίδα μας, την Ελλάδα για να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια».

Ο Gus συνεχίζει: «Πριν τα ελληνικά σόου, οι φίλοι μου από το συνεργείο του OTSE με ρώτησαν αν μπορούν να μας βιντεοσκοπήσουν κατά τη διάρκεια του σόου στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Θεσσαλονίκη. Κατά κάποιο τρόπο, τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν καθώς επιστρέψαμε στο ίδιο venue (Principal Club Theater) με το ίδιο ακριβώς συνεργείο με το οποίο είχαμε βιντεοσκοπήσει το σόου μας το 2008. Με αυτή την ευκαιρία μπροσ΄τα μας, άρχισα να σκέφτομαι ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να εκφράσουμε ένα ευχαριστώ στους οπαδούς μας για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με την AFM Records, σας φέρνουμε αυτή την ειδική έκδοση Bluray + διπλό cd. Οι FIREWIND είναι ακόμα εδώ μετά από 20 χρόινα χάρη σε όλους εσάς! Ελπίζουμε αυτό το dvd να σας κρατήσει καλή συντροφιά μέχρι να βγάλουμε τα νέα μας τραγούδια!»

Από το συγκεκριμένο άλμπουμ, οι FIREWIND κυκλοφόρησαν το παρακάτω βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Orbitual Sunrise»:

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.firewind.gr
www.facebook.com/firewindofficial
www.instagram.com/firewindofficial
www.afm-records.de

FIREWIND Live:

09.06.2023 DE  Metal Frenzy Open Air

14.07.23 DE  Blizzard Rockfest

21.07.2023 FR  Guitare en Scene

29.07.2023 CZ  Ostrava v Plamenech

04.08.2023 DE  Helmfest

05.08.2023 AT  Innrock Reloaded

Αφήστε μια απάντηση