Ο Paul Di’ Anno ερμηνεύει κλασικά τραγούδια των IRON MAIDEN για πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία στο Ηνωμένο Βασίλειο!

You are currently viewing Ο Paul Di’ Anno ερμηνεύει κλασικά τραγούδια των IRON MAIDEN για πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Ο πρώην τραγουδιστής των IRON MAIDEN, Paul Di’ Anno πριν μερικές ημέρες ερμήνευσε κλασικές επιτυχίες του συγκροτήματος στο Wolverhampton του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη συναυλία που ήταν η πρώτη εμφάνιση του Paul στο Η.Β. μετά από το 2013, ο τραγουδιστής έκανε support στον πρώην κιθαρίστα των JUDAS PRIEST, K.K. Downing και τη νέα του μπάντα, τους KK’S PRIEST.

Το setlist ήταν το εξής:

  1. Sanctuary (IRON MAIDEN song)
  2. Wrathchild (IRON MAIDEN song)
  3. Prowler (IRON MAIDEN song)
  4. Murders In The Rue Morgue (IRON MAIDEN song)
  5. Remember Tomorrow (IRON MAIDEN song)
  6. Killers (IRON MAIDEN song)
  7. Phantom Of The Opera (IRON MAIDEN song)
  8. Running Free (IRON MAIDEN song)

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Di’Anno ρωτήθηκε αν οι MAIDEN κάλυψαν κάποιο μέρος της επέμβασης στο γόνατο που έκανε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κροατία. Απάντησε: «Κάλυψαν το τελευταίο μέρος της επέμβασης αφού εμένα μου είχαν τελειώσει τα λεφτά. Είναι μια πολυ ακριβή διαδικασία. Όταν αρρώστησα αρχικά βρισκόμουν στην Αργεντινή και η περίθαλψη εκεί μου κόστισε πάρα πολλά χρήματα επειδή έπρεπε να επιστρέψω με ειδικό νοσοκομειακό αεροπλάνο. Όταν έφτασα στην Αγγλία, μου έμεναν περίπου 45 λεπτά ζωής λόγω της σήψης που εξαπλωνόταν. Έτσι με γέμισαν με αντιβιοτικά. Έμεινα 8 μήνες στο νοσοκομείο. Έτσι στο τελευταίο σκέλος της αποθεραπείας η μπάντα με βοήθησε. Πλήρωσαν τους τελευταίους 2-3 μήνες. Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμον».

Ρωτήθηκε επίσης αν παίρνει ακόμα δικαιώματα από τους MAIDEN και απάντησε: «Ναι, ακόμα παίρνω δικαιώματα. Μόλις υπέγραψα μια συμφωνία με τη Sony Publishing και μου δίνουν τα δικαιώματα. Μου χρωστάνε εκατομμύρια από διάφορα projects αλλά πλέον με τη Sony Records και τη Warner Brothers να με υποστηρίζει όλα θα πάνε καλά».

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Di’Anno πέρασε κάποιο χρόνο στο Σπλιτ της Κροατίας ηχογραφώντας το νέο του άλμπουμ με τους WARHORSE, το νέο του συγκρότημα που δημιουργήθηκε την προηγούμενη χρονιά από τον Di’Anno και τους κιθαρίστες Hrvoje Madiraca και Ante Pupacic. Το 2022 ηχογράφησαν 3 τραγούδια που κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2022 με μέρος των εσόδων να πηγαίνει στην ιατρική περίθαλψη του Di’Anno.

O Di’ Anno ηχογράφησε ως γνωστόν τα δύο πρώτα άλμπουμ των MAIDEN, «Iron Maiden» και «Killers» πριν απολυθεί. Επίσης συμμετείχε σε διάφορα σχήματα όπως οι KILLERS και BATTLEZONE και κυκλοφόρησε αρκετά σόλο άλμπουμ.

Επίσης, έκανε την πρώτη ζωντανή του εμφάνιση 1 Οκτωβρίου 2022 στο Keep It True Rising Festival στη Γερμανία. Μάλιστα τον Δεκέμβριο, σε συνεργασία με τον Gus G. έδωσε 3 συναυλίες στην Ελλάδα όπου έπαιξε τραγούδια από τα δύο πρώτα άλμπουμς των MAIDEN.

Αφήστε μια απάντηση