Οι PARADISE LOST θα επαναηχογραφήσουν το άλμπουμ «Icon» με αφορμή την 30ή του επέτειο.

You are currently viewing Οι PARADISE LOST θα επαναηχογραφήσουν το άλμπουμ «Icon» με αφορμή την 30ή του επέτειο.

Για να γιορτάσουν την 30ή επέτειο του τέταρτου άλμπουμ τους, «Icon», οι πρωτοπόροι του βρετανικού Gothic Metal ηχογραφούν ξανά το LP για μια ιδιαίτερη νέα κυκλοφορία. Θα υπάρξει επίσης μια «extra special έκδοση βινυλίου» του άλμπουμ.

Οι PARADISE LOST έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το ‘Icon’, το τέταρτο άλμπουμ μας κυκλοφόρησε το 1993 και για την 30ή επέτειό του, το ξαναηχογραφούμε και ετοιμάζουμε μια ξεχωριστή έκδοση βινυλίου. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να μοιραστούμε προς το παρόν, αλλά αναμείνετε για περισσότερες πληροφορίες και μερικές ειδικές ανακοινώσεις πολύ σύντομα!»

Το «Icon» σηματοδότησε την απομάκρυνση από τον Death/Doom ήχο της πρώιμης δουλειάς των PARADISE LOST και ήταν το τελευταίο άλμπουμ που είχε τον Matthew Archer στα ντραμς.

Τον Φεβρουάριο του 2018, το «Icon» εισήχθη στο «Hall Of Fame» του Decibel Magazine, με το περιοδικό να το χαρακτηρίζει επιδραστικό στην ανάπτυξη του Gothic Metal είδους.

Πριν από δύο μήνες, οι PARADISE LOST καλωσόρισαν τον Guido Zima Montanarini ως επίσημο νέο ντράμερ τους. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Φινλανδός ντράμερ Waltteri Väyrynen εγκατέλειψε τους PARADISE LOST για να ενταχθεί στους OPETH. Εκείνη την περίοδο, εξέδωσε μια δήλωση που έλεγε ότι η απόφασή του δεν περιλάμβανε «απολύτως κανένα αρνητικό κλίμα ή δράμα.»

Το τελευταίο άλμπουμ των PARADISE LOST, «Obsidian», κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020 μέσω της Nuclear Blast.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Embers Fire
 2. Remembrance
 3. Forging Sympathy
 4. Joys of the Emptiness
 5. Dying Freedom
 6. Widow
 7. Colossal Rains
 8. Weeping Words
 9. Poison
 10. True Belief
 11. Shallow Seasons
 12. Christendom
 13. Deus Misereatur

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το «Icon» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση