Ο Ozzy Osbourne ακυρώνει την εμφάνισή του στο Power Trip Festival! Μήπως ήρθε το τέλος της καριέρας του;

You are currently viewing Ο Ozzy Osbourne ακυρώνει την εμφάνισή του στο Power Trip Festival! Μήπως ήρθε το τέλος της καριέρας του;

Ο Ozzy Osbourne δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στη σκηνή.

Την Δευτέρα, ο θρυλικός τραγουδιστής των BLACK SABBATH ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στο Power Trip Festival τον Οκτώβριο.

«Το αρχικό μου πλάνο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή το καλοκαίρι του 2024 και όταν ήθρε η πρόταση για το συγκεκριμένο σόου, αποφάσισα να προχωρήσω με αισιοδοξία», δήλωσε ο 74χρονος Ozzy στο Instagram. «Δυστυχώς το σώμα μου μου λέει ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος και είμαι πολύ υπερήφανος για να κάνω το πρώτο μου σόου μετά από σχεδόν 5 χρόνια χωρίς να είμαι απόλυτα έτοιμος».

«Η μπάντα που θα με αντικαταστήσει θα ανακοινωθεί σύντομα. Είναι προσωπικοί μου φίλοι και σας υπόσχομαι ότι δεν θα απογοητευτείτε. Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μου, την μπάντα και τους συνεργάτες μου για την απεριόριστη υποστήριξη και πίστη. Σας αγαπώ και θα σας δω σύντομα», κατέληξε.

Τον Μάρτιο, ο Osbourne ανακοίνωσε στους οπαδούς του για την ακύρωση των επερχόμενων συναυλιών σε Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη εξαιτίας του προβλήματος στη μέση.

«Η φωνή μου είναι μια χαρά. Αλλά, μετά από 3 επεμβάσεις και μια επίπονη θεραπεία στη μέση μου, το σώμα μου είναι ακόμα αδύναμο».

«Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι η καριέρα μου θα τελειώσει με αυτό τον τρόπο. Οι συνεργάτες μου προσπαθούν να βρουν ιδέες ώστε να μπορέσω να τραγουδήσω ζωντανά χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και χώρα σε χώρα».

Μένει να δούμε αν τελικά θα καταφέρει να επανέλθει, το πιθανότερο το καλοκαίρι του 2024 όπως ήταν το αρχικό του πλάνο.

Αφήστε μια απάντηση