Οι OUTER HEAVEN θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Infinite Psychic Depths» τον Ιούλιο.

You are currently viewing Οι OUTER HEAVEN θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Infinite Psychic Depths» τον Ιούλιο.

Οι OUTER HEAVEN επιστρέφουν με το νέο τους συντριπτικό άλμπουμ, «Infinite Psychic Depths», που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου μέσω της Relapse Records. Το άλμπουμ, μια εξερεύνηση στα πιο σκοτεινά βάθη της ακραίας μουσικής, αναδεικνύει τη δύναμη των OUTER HEAVEN, καθώς η μπάντα βγάζει μερικές από τις πιο σπλαχνικές και φρενήρεις επιθέσεις διεστραμμένου Death Metal του 2023. Η μπάντα παρουσίασε επίσης ένα επίσημο βίντεο για το νέο της single «Rotting Stone/D.M.T.», σε σκηνοθεσία Hayden Hall / Sick Slice Studios.

Ο τραγουδιστής Austin Haines, σχολιάζει: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτό το αποτέλεσμα πολλών ετών σκληρής δουλειάς με τον κόσμο! Το να έχουμε αυτή την ευκαιρία να χτίσουμε και να επεκτείνουμε τις προηγούμενες δουλειές μας ήταν εξαιρετικά συναρπαστικό και ικανοποιητικό. Προσπαθούμε πάντα να εξελίσσουμε τον ήχο μας και να εισάγουμε κάποια νέα στοιχεία στο μείγμα, και νιώθουμε ότι σίγουρα το πετύχαμε αυτό με αυτό το άλμπουμ. Ελπίζουμε ότι αυτό το άλμπουμ παρασύρει τον ακροατή βαθιά μέσα του, για να ανακαλύψει την αληθινή τρέλα μέσα στο ‘Infinite Psychic Depths’!»

Εκμεταλλευόμενοι την έφεση των κιθαριστών Jonathan Kunz και Zak Carter για τεχνική ικανότητα και ρυθμικό καλπασμό με μελωδική πιασάρικη διάθεση, οι OUTER HEAVEN γεφυρώνουν τους κόσμους της dark ‘n’ moist απόγνωσης και των upbeat hooks. Η φωνητική απόδοση του Austin Haines είναι αδέσμευτη όπως πάντα, γαβγίζοντας και γρυλίζοντας μέσα από συνυφασμένες ιστορίες κοινωνικής κατάρρευσης, παραισθησιογόνων, μεταλλάξεων και άλλων, συνδέοντας το «Infinite Psychic Depths» με το αναγνωρισμένο ντεμπούτο τους, «Realms Of Eternal Decay».

Το εξώφυλλο ειναι δημιουργία του Matt Stikker

Μεθοδικό riffing στροβιλίζεται γύρω από μυώδες half-time clobbering τόσο στο «Soul Remnants» όσο και στο «Unspeakable Aura». Τα «Pillars of Dust» και «Liquified Mind» ταξιδεύουν τον ακροατή από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της γήινης εξωσφαίρας μέχρι τον ιδρώτα και τις χυμένες μπύρες ενός moshpit σε ένα dive bar. Το «Fragmented Suspension» δίνει ένα πισωγύρισμα στην τούνελ όραση του είδους, με ένα τεντινιστικό σιωπηλό shuffle που προκαλεί τενοντίτιδα και είναι εν μέρει Νορβηγική Black Metal ψυχρότητα και εν μέρει κλασσικό 80s L.A. Hardcore Skate Punk.

Ηχογραφημένο από τον Ryan Reed και μιξαρισμένο από τον Greg Wilkinson στα Earhammer Studios, το «Infinite Psychic Depths» περιλαμβάνει μερικά κόλπα και guest εμφανίσεις με το μπάσο του Derrick Vella από τους TOMB MOLD, καθώς και φωνητικές συνεισφορές από τον JR Hayes των PIG DESTROYER, τον Steve Tucker των MORBID ANGEL και τον Alex Jones από τους UNDEATH. Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης μια ειδική εμφάνιση του Dave Suzuki (CHURCHBURN, ex-VITAL REMAINS) που κάνει ένα trade-off solo στο «Rotting Stone/D.M.T.»

Λίστα τραγουδιών:

 1. Soul Remnants
 2. Pillars of Dust
 3. Fragmented Suspension
 4. Drained of Life
 5. Liquified Mind
 6. Unspeakable Aura
 7. Rotting Stone / D.M.T.
 8. Starcrusher
 9. Pallasite Chambers
 10. Warped Transcendence
 11. From Nothingness to Eternity

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Rotting Stone/D.M.T.» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση