Οι OUR DYING WORLD παρουσιάζουν το νέο τους single «The Egregious Sins Of Humanity».

You are currently viewing Οι OUR DYING WORLD παρουσιάζουν το νέο τους single «The Egregious Sins Of Humanity».

Οι Αμερικανοί OUR DYING WORLD έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους single «The Egregious Sins Of Humanity», το οποίο έρχεται σε συνέχεια των δύο καταιγιστικών δίσκων «Hymns Of Blinding Darkness» (2022) και «Expedition» (2019). Αρχικά, επικεντρώθηκαν στα Death και Thrash Metal υποείδη, αλλά τώρα κινούνται προς τα κινηματογραφικά και συμφωνικά μονοπάτια. Με αυτό το νέο single, επιδιώκουν να δώσουν στο κοινό μια γέφυρα μεταξύ της γρήγορης και τρελής πλευράς του Metal, με το έξυπνο και σχολαστικά επεξεργασμένο άκρο του κλασικού και ορχηστρικού φάσματος. Το «The Egregious Sins Of Humanity» είναι θανατηφόρα γρήγορο, με τα τύμπανα να χτυπάνε στα 225 BPM και τις κιθάρες να πέφτουν στη σειρά κορυφώνοντας έναν σκοτεινό ήχο που θα τραβήξει τα αυτιά των απανταχού απαιτητικών metalheads.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Παίρνουμε αυτά που μας έχουν δώσει τόσα πολλά είδωλα στο πέρασμα των γενεών και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τα συνδυάσουμε με έναν καλαίσθητο και διασκεδαστικό τρόπο που εμπνέει και δημιουργεί αυτό το συναίσθημα που σας κάνει να ανατριχιάζετε. Πιστεύουμε ότι οι οπαδοί θα απολαύσουν την αλλαγή στον ήχο. Πάντα προσπαθούσαμε να πάμε τον ήχο μας στο επόμενο επίπεδο και με το μέγεθος της ποικιλομορφίας μεταξύ των full band εκδόσεων του single και της ορχηστρικής έκδοσης, υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους να απολαύσουν.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Paul Allender

Το «The Egregious Sins Of Humanity» σηματοδοτεί την επόμενη φάση στην εξέλιξη της μπάντας. Δείχνει ένα άλλο επίπεδο μουσικής ωριμότητας και έχει ωθήσει κάθε μέλος να δημιουργήσει πιο εξελιγμένα μέρη και να τα κάνει να δουλέψουν μαζί. Όσοι παρασύρονται από αυτό που δημιούργησαν οι OUR DYING WORLD δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για ακόμα πιο έντονο Melodic Death Metal, καθώς η μπάντα έχει δύο ακόμα singles υπό παραγωγή.

Όλοι αγαπούν το σκοτεινό, μελωδικό Death Metal, και οι περισσότεροι από αυτούς απολαμβάνουν το συμφωνικό Black Metal προς το οποίο σιγά σιγά πλησιάζουν. Υπάρχει λίγο Thrash και Deathcore σε μερικά από τα riff που δημιουργούν, αλλά αγαπούν τα μελαγχολικά, μελωδικά και συμφωνικά στοιχεία που παραμένουν σε μερικά από τα πιο δραματικά στυλ του Metal. Η μουσική τους προτείνεται για τους οπαδούς των DIMMU BORGIR, CRADLE OF FILTH και CHILDREN OF BODOM.

Μπορείτε να ακούσετε το «The Egregious Sins Of Humanity» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση