Οι ONHEIL κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «In Black Ashes» και βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι.

You are currently viewing Οι ONHEIL κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «In Black Ashes» και βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι.

Οι Ολλανδοί Blackened Death Metallers ONHEIL, κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ «In Black Ashes», στις 23 Ιουνίου μέσω της Black Lion Records. Για να το γιορτάσει με ένδοξο τρόπο, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα καταιγιστικό νέο μουσικό βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ.

Αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει η ύπαρξη μιας μπάντας με τρεις κιθαρίστες, κάθε riff είναι ένα παράδειγμα δημιουργικής μελωδικής δόμησης, με hi-energy Thrash/Black υπονοούμενα. Η μπάντα παραδίδει ένα καλά εκτελεσμένο και γραμμένο άλμπουμ που προσπαθεί και πετυχαίνει να είναι σκληρό, βαρύ και επιθετικό αλλά ταυτόχρονα μελωδικό και γοητευτικό.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Lordigan Pedro Sena

Ηχογραφημένο εν μέρει κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το άλμπουμ περιλαμβάνει κυρίως νέα μέλη μαζί με το ιδρυτικό μέλος Amok. Η μπάντα αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει το άλμπουμ πολύ σύντομα μετά την πανδημία, αφιερώνοντας χρόνο για να φέρει το άλμπουμ στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Οι στίχοι και τα φωνητικά βελτιώθηκαν και προστέθηκαν σόλο – κάτι που η μπάντα δεν είχε ενσωματώσει στη σύνθεσή της στο παρελθόν – προσθέτοντας μια εντελώς νέα διάσταση στον ήχο της μπάντας.

Η μίξη και το mastering του «In Black Ashes» έγιναν από τον Dan Swanö (DISSECTION, OPETH, DARK FUNERAL, BLOODBATH, MARDUK, INSOMNIUM) στα Unisound Studios. Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του καλλιτέχνη Lordigan Pedro Sena, ο οποίος έχει συνεργαστεί με συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι AMON AMARTH, KREATOR, DECAPITATED και Matt Heafy (TRIVIUM).

Όποιος απολαμβάνει τις διπλές κιθάρες, τις μελωδικές αρμονίες και το γρήγορο, Blackened και in-your-face Metal δεν πρέπει να χάσει αυτό το άλμπουμ.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Night Terror
  2. In Black Ashes
  3. Like Shadows in the Night
  4. Void
  5. Beneath a Steel Sky
  6. Bloodthirst
  7. Master of Disease

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «In Black Ashes» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση