Οι OMNIUM GATHERUM αποκαλύπτουν βίντεο για το τραγούδι «Lovelorn».

You are currently viewing Οι OMNIUM GATHERUM αποκαλύπτουν βίντεο για το τραγούδι «Lovelorn».

Οι OMNIUM GATHERUM αποκάλυψαν το επίσημο μουσικό βίντεο για το “Lovelorn”, σε σκηνοθεσία της Janne Tamminen. Το κομμάτι περιλαμβάνεται στο νέο τους EP «Slasher», το οποίο κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου μέσω της Century Media Records.

Με μίξη από τον Jens Bogren και mastering από τον Tony Lindgren στα Fascination Street Studios, το «Slasher» είναι Modern Melodic Death Metal υψηλότερου επιπέδου. Αυτό το 4-track EP περιλαμβάνει μια διασκευή του κλασικού 80s «Maniac», καθώς και τις πρώτες ηχογραφήσεις στο στούντιο με τον νέο κιθαρίστα, Nick Cordle. Μετά από 25+ χρόνια, οι OMNIUM GATHERUM αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι εξακολουθούν να είναι πρωτοπόροι!

Ο Markus Vanhala (κιθάρες και καθαρά φωνητικά) σχολιάζει σχετικά με το νέο EP: «Γεια σας από τα κεντρικά των OG! Θα σας σερβίρουμε ένα σνακ ανάμεσα στους κύκλους των άλμπουμ – λέγεται ‘Slasher’, είναι ένα EP και τα σπάει! Αυτή η κυκλοφορία είναι ένα νόμισμα δύο όψεων: η Α όψη παρουσιάζει τον νέο μας κιθαριστικό ήρωα και συνεργάτη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τον κ. Nick Cordle (ο οποίος εντάχθηκε στο συγκρότημα αμέσως μετά την κυκλοφορία του ‘Origin’), η Β όψη παρουσιάζει δύο παλαιότερα τραγούδια που είχαν ηχογραφηθεί ήδη κατά τη διάρκεια των sessions του ‘Origin’ και είχαν ως στόχο να κυκλοφορήσουν ως digi-singles (αλλά εδώ είναι και σε βινύλιο και CD τώρα επιτέλους). Απολαύστε το!»

Λίστα κομματιών:

  1. Slasher
  2. Maniac (Michael Sembello cover)
  3. Sacred
  4. Lovelorn

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Lovelorn» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση