Οι OCEANS κυκλοφορούν το νέο τους single «I Sing Alone».

You are currently viewing Οι OCEANS κυκλοφορούν το νέο τους single «I Sing Alone».

Το γερμανικό/αυστριακό Nu Metal συγκρότημα OCEANS, πρόκειται να κυκλοφορήσει το τρίτο του EP «Hell Is Where The Heart Is – Part III: Clarity» τον επόμενο μήνα. Αποτελεί το τελευταίο μέρος της σειράς «Hell Is Where The Heart Is» EP και θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου μέσω της Nuclear Blast Records.

Επιπλέον, την ίδια ημερομηνία, οι OCEANS θα κυκλοφορήσουν το «Hell Is Where The Heart Is» ως φυσικό άλμπουμ, το οποίο θα περιλαμβάνει τα τραγούδια της τριλογίας.

Σήμερα, το συγκρότημα κυκλοφορεί το νέο του single «I Sing Alone», το οποίο ασχολείται με τις ψυχικές δυσκολίες και τις ενοχλητικές σκέψεις που έρχονται με τη μοναξιά και την απομόνωση. Το νέο single συνοδεύεται από ένα ολοκαίνουργιο μουσικό βίντεο, το οποίο αποτελείται από ζωντανά πλάνα που τραβήχτηκαν από οπαδούς.

Ο Timo Rotten σχολιάζει: «Αυτό το τραγούδι είναι τόσο βαρύ και σκοτεινό – πάντα με ανατριχιάζει. Πλησιάζουμε στο κλιμακωτό τέλος της τριλογίας μας ‘Hell Is Where The Heart Is’ και επιτρέψτε μου να σας πω το εξής: δεν υπάρχει αίσιο τέλος αυτή τη φορά.»

Οι OCEANS έχουν ήδη προκαλέσει εντύπωση με τα δύο EP που κυκλοφόρησαν φέτος. Το τρίτο μέρος αυτής της σειράς EP κλείνει τον κύκλο και βασίζεται στους στίχους και τα μηνύματα των προκατόχων του, τα οποία τώρα επιτέλους συγκεντρώνονται ως σύνολο στο «Hell Is Where The Heart Is».

Λίστα κομματιών:

 1. Love (Intro)
 2. The Awakening
 3. Sulfur
 4. Skin
 5. Longing
 6. Home
 7. I Want To Be Whole Again
 8. Living=Dying
 9. Clarity (Interlude)
 10. If There’s A God She Has Abandoned Us
 11. I Sing Alone
 12. Hell Is Where The Heart Is

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο βίντεο για το «I Sing Alone» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση