Οι OBITUARY μας παρουσιάζουν το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους.

You are currently viewing Οι OBITUARY μας παρουσιάζουν το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους.

Οι βετεράνοι του Death Metal OBITUARY, έδωσαν στη δημοσιότητα το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Dying Of Everything», που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου μέσω της Relapse Records.

Οι OBITUARY σχολιάζουν: «Επιλέξαμε το ομώνυμο κομμάτι για το δεύτερο single για να δώσουμε στους οπαδούς μια γεύση από κάτι λίγο διαφορετικό από το τυπικό στυλ των OBITUARY και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αναδείξουμε τη συνθετική ικανότητα του Ken (Andrews, κιθάρα). Όταν αυτός και ο Donald (Tardy, ντραμς) βάζουν τα μυαλά τους μαζί και συναισθάνονται, αυτό απλά προσθέτει λίγη επιπλέον γεύση και καρύκευμα στο ‘Dying Of Everything’ και ανυπομονούμε να το ακούσουν οι οπαδοί μας!!»

Το «Dying Of Everything» καταστρέφει στην πατροπαράδοτη παράδοση των πρώιμων κλασικών δίσκων των OBITUARY «Slowly We Rot» και «Cause Of Death», διατηρώντας παράλληλα τον εκπληκτικό στούντιο ήχο που η μπάντα τελειοποιεί στο δικό της στούντιο από το «Xecutioner’s Return» του 2007.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mariusz Lewandowski (RIP 1960-2022)

Όπως σχεδόν κάθε άλμπουμ στον τεράστιο κατάλογο των OBITUARY, το «Dying Of Everything» είναι άμεσα αξιομνημόνευτο- είναι μια ικανότητα που οι OBITUARY έχουν βελτιώσει με την πάροδο των χρόνων.

Είναι ασυνήθιστο για μια μπάντα που υπάρχει από τη δεκαετία του ’80 να κάνει μερικές από τις καλύτερες δουλειές της στη δεκαετία του 2020, αλλά αυτό ακριβώς έχουν πετύχει οι OBITUARY μέσα από τη στάση του do-it-yourself και την αδιάκοπη περιοδεία τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Νομίζω ότι καταλήγει στο πάθος», τονίζει ο τραγουδιστής John Tardy. «Το λέω συνέχεια, αλλά αν κάτι δεν είναι διασκεδαστικό, δεν πρόκειται να το κάνω. Και εμείς διασκεδάζουμε περισσότερο από ποτέ

“Dying Of Everything” track listing:

  1. Barely Alive
  2. The Wrong Time
  3. Without a Conscience  
  4. War
  5. Dying of Everything
  6. My Will to Live  
  7. By the Dawn  
  8. Weaponize the Hate  
  9. Torn Apart  
  10. Be Warned

Μπορείτε να ακούσετε το «Dying Of Everything» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση