Οι OBITUARY κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «My Will To Live».

You are currently viewing Οι OBITUARY κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «My Will To Live».

Οι βετεράνοι του Death Metal OBITUARY, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το νέο τους single «My Will To Live». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Dying Of Everything», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου μέσω της Relapse Records.

Οι OBITUARY σχολιάζουν: «Η ώρα της κυκλοφορίας του δίσκου πλησιάζει και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για να πάρουν οι οπαδοί μας επιτέλους το νέο άλμπουμ στα χέρια τους! Έχει περάσει πολύς καιρός και ξέρουμε ότι περιμένατε υπομονετικά αυτή την κυκλοφορία, οπότε είμαστε περήφανοι που θα σας δώσουμε μια ακόμη γεύση με το νέο τραγούδι.

Το ‘My Will To Live’ ήταν ένα από τα τελευταία τραγούδια που γράψαμε για αυτό το άλμπουμ και είναι αυτό που επιλέξαμε για το βίντεο των στίχων, καθώς είναι ένα κλασσικό τραγούδι σε στυλ OBITUARY με άφθονο groove και μια φαύλη φωνητική απόδοση από τον [John Tardy] και μια πολύ καλή αναπαράσταση του ‘Dying Of Everything’ στο σύνολό του και ελπίζουμε ότι θα ανοίξει τις γευστικές σας αισθήσεις και θα προετοιμάσει τα αυτιά σας για το τι μπορείτε να περιμένετε από το νέο δίσκο! Απολαύστε το!!!!!!»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mariusz Lewandowski (RIP 1960-2022)

Όπως σχεδόν κάθε άλμπουμ στον τεράστιο κατάλογο των OBITUARY, το «Dying Of Everything» είναι άμεσα αξιομνημόνευτο- είναι μια ικανότητα που οι OBITUARY έχουν βελτιώσει με την πάροδο των χρόνων.

Είναι ασυνήθιστο για μια μπάντα που υπάρχει από τη δεκαετία του ’80 να κάνει μερικές από τις καλύτερες δουλειές της στη δεκαετία του 2020, αλλά αυτό ακριβώς έχουν πετύχει οι OBITUARY μέσα από τη στάση του do-it-yourself και την αδιάκοπη περιοδεία τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Νομίζω ότι καταλήγει στο πάθος», τονίζει ο τραγουδιστής John Tardy. «Το λέω συνέχεια, αλλά αν κάτι δεν είναι διασκεδαστικό, δεν πρόκειται να το κάνω. Και εμείς διασκεδάζουμε περισσότερο από ποτέ

Λίστα κομματιών:

  1. Barely Alive  
  2. The Wrong Time
  3. Without a Conscience  
  4. War  
  5. Dying of Everything
  6. My Will to Live
  7. By the Dawn  
  8. Weaponize the Hate  
  9. Torn Apart  
  10. Be Warned

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «My Will To Live» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση