Οι NIGHTRAGE έλυσαν την συνεργασία τους με τον τραγουδιστή Ronnie Nyman – Ο Jimmie Strimell επέστρεψε στο συγκρότημα!

You are currently viewing Οι NIGHTRAGE έλυσαν την συνεργασία τους με τον τραγουδιστή Ronnie Nyman – Ο Jimmie Strimell επέστρεψε στο συγκρότημα!

Οι NIGHTRAGE ανακοίνωσαν με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έλυσαν την συνεργασία τους με τον τραγουδιστή Ronnie Nyman. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις μερικές φορές, και σου φέρνει απροσδόκητες και δύσκολες καταστάσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να ανακοινώσουμε ότι δυστυχώς μετά από 10 χρόνια συνεργασίας, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, Ronnie Nyman αποχώρησε από τους NIGHTRAGE για προσωπικούς λόγους. Περάσαμε πολλά μαζί του, ως αδέρφια, στην κοινή μας πορεία, είμαστε ακόμα οι καλύτεροι φίλοι και δεν υπάρχουν πικρίες. Παράλληλα πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στις μελλοντικές του προσπάθειες και να είναι πάντα ευτυχισμένος. Τον καταλαβαίνουμε και θα είναι πάντα ένας πολύ καλός φίλος για εμάς.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε να σας ανακοινώσουμε κάποια ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΕΑ. Ο Jimmie Strimell επιστρέφει στους NIGHTRAGE !!!!!!!!!! Ως ο νέος τραγουδιστής μας μετά από τόσα χρόνια, είναι πολύ πεινασμένος και έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Έχει ήδη κάνει όλα τα φωνητικά του για τα 11 νέα τραγούδια του demo με μεγάλη επιτυχία και ανυπομονούμε να ηχογραφήσουμε το νέο άλμπουμ με τον Jimmie.

THE SHOW MUST GO ON!!!!!!!!».

Ο Jimmie Strimell δήλωσε: «Γεια σε όλους! Ήμουν εκτός σκηνής για πάνω από 3 χρόνια και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επέστρεψα, αισθάνομαι υπέροχα που θα ενταχθώ ξανά στους NIGTRAGE, ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από το συγκρότημα, ως ο νέος τους τραγουδιστής.

Ελπίζω να δω εσάς, τους οπαδούς των NIGHTRAGE αρκετά σύντομα και είμαι τόσο ενθουσιασμένος για την ηχογράφηση των τραγουδιών του νέου άλμπουμ, που πρέπει να πω ότι έχω την αίσθηση, ότι αυτό θα είναι το καλύτερο άλμπουμ που έχει γίνει ποτέ για το συγκρότημα και είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού.

Θα σας δω όλους σύντομα!
Stay Metal
Jimmie».

Ο Ronnie Nyman χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί το ακόλουθο μήνυμα: «Μετά από αρκετό καιρό μακράς και σκληρής σκέψης κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τη θέση μου ως τραγουδιστής των NIGHTRAGE. Αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Μετά από 10 χρόνια συνεργασίας το συγκρότημα έχει γίνει ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου και ο Μάριος και τα παιδιά έχουν γίνει αδέλφια μου για μια ζωή. Η αγάπη μου για τους NIGHTRAGE και για τα αδέρφια μου εξακολουθεί να είναι ισχυρή, αλλά συνειδητοποίησα ότι έχω φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή μου όπου αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δώσω στο συγκρότημα όλη την προσοχή και την αφοσίωση που του αξίζει. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ο Jimmie επιστρέφει για να αναλάβει και πάλι το μικρόφωνο και εύχομαι σε αυτόν και τα παιδιά τα καλύτερα για το μέλλον!

Θα σας δω όλους εκεί έξω!
Long live NIGHTRAGE!
Ronnie Nyman».

https://www.youtube.com/watch?v=WNDJfqXX0O0

Αφήστε μια απάντηση