Οι NIGHT SHALL DRAPE US υπογράφουν με την Season Of Mist Underground Activists.

You are currently viewing Οι NIGHT SHALL DRAPE US υπογράφουν με την Season Of Mist Underground Activists.

Το φινλανδικό Raw Black Metal project NIGHT SHALL DRAPE US (με μέλη των BEHEXEN και HORNA), θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ του με την Season Of Mist Underground Activists και αναμένεται την άνοιξη του 2024.

Οι NIGHT SHALL DRAPE US σχολιάζουν σχετικά με την υπογραφή: «Η ενσάρκωση των NIGHT SHALL DRAPE US ξεκίνησε ως ένα σόλο εγχείρημα πάθους και άργησε πολύ να έρθει. Η εύρεση των κατάλληλων ανθρώπων για την ολοκλήρωση του ντεμπούτου άλμπουμ, καθώς και η εύρεση της κατάλληλης εταιρείας για να συνεργαστούμε, ήταν μια σημαντική και χρονοβόρα διαδικασία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε το επόμενο βήμα με μια τόσο καταξιωμένη εταιρεία όπως η Season Of Mist.»

Μια φλόγα στο βόρειο ουρανό… Γεννημένοι από το μυαλό και ηχογραφημένοι και εκτελεσμένοι από τον LRH, οι NIGHT SHALL DRAPE US απέκτησαν την πλήρη ένδοξη ύπαρξή τους μόλις συγκέντρωσαν τους αδελφούς τους σε πνεύμα και αίμα για να αναλάβουν τα φωνητικά καθήκοντα στους οκτώ ύμνους που τελικά έγιναν το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο «Lunatic Choir». Γρήγορο, μελωδικό και ασυμβίβαστο Black Metal εκτελεσμένο στην εντέλεια.

Αφήστε μια απάντηση