Οι NEXORUM δίνουν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Elegy Of Hate».

You are currently viewing Οι NEXORUM δίνουν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Elegy Of Hate».

Οι Νορβηγοί Blackened Death Metallers NEXORUM, παρουσίασαν το επίσημο βίντεο για το νέο τους single «Elegy Of Hate», το οποίο γυρίστηκε από τον Kristoffer Sivertsen και επιμελήθηκε ο Roger Isaksen. Το τραγούδι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Tongue Of Thorns», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου μέσω της Non Serviam Records. Με στοιχειωμένες μελωδίες, συντριπτικά riffs και guttural φωνητικά, αυτό το κομμάτι εξαπολύει μια ηχητική επίθεση στις αισθήσεις που θα κάνει τους ακροατές να παραμιλούν.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Οι στίχοι αφηγούνται μια ιστορία απελπισίας και οργής, μιας ψυχής που κατατρώγεται από μίσος και οδηγείται στα πρόθυρα της τρέλας. Καθώς οι αδυσώπητοι ρυθμοί και τα καταιγιστικά τύμπανα φτάνουν σε πυρετώδεις ρυθμούς, ο ακροατής παρασύρεται όλο και πιο βαθιά στην άβυσσο, μέχρι να καταβροχθιστεί από τη μανία της μουσικής μας. Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο ταξίδι στην καρδιά του σκότους, καθώς το ‘Elegy of Hate’ σας ταξιδεύει σε μια τρομακτική διαδρομή μέσα από ένα διεστραμμένο και βασανισμένο μυαλό.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Toha Mashudi

Τα γεγονότα των τελευταίων ετών οδήγησαν τους NEXORUM σε ένα πολύ πιο σκοτεινό μονοπάτι, δίνοντας έμφαση στα στοιχεία του Black Metal στη μουσική του συγκροτήματος. Καθώς ο δεύτερος καβαλάρης της Αποκάλυψης σπρώχνει αυτή τη στιγμή τον κόσμο όλο και πιο κοντά στο χείλος του πυρηνικού ολοκαυτώματος, ο Λιμός είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει. Τώρα που οι έσχατοι καιροί πλησιάζουν, το επερχόμενο άλμπουμ των NEXORUM, «Tongue Of Thorns», θα χρησιμεύσει ως μια ηχητική πανδαισία για να αποτρέψει την πείνα. Ένα ταιριαστό soundtrack όταν η Ημέρα της Οργής φτάσει κοντά μας.

Λίστα κομματιών:

  1. Shun
  2. Solvet Saeclum in Favilla
  3. The Pesilential Wind
  4. Elegy of Hate
  5. Cult of the Monolith
  6. Eldritch Abominations
  7. Sinnets krig
  8. Mother of Ghouls
  9. Wrath of Zeal

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Elegy Of Hate» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση