Οι MYTHODEA, με τη συμμετοχή του Steve Di Giorgio, θα κυκλοφορήσουν το νέο τους single/βίντεο «Into The Abyss» τον Φεβρουάριο!

You are currently viewing Οι MYTHODEA, με τη συμμετοχή του Steve Di Giorgio, θα κυκλοφορήσουν το νέο τους single/βίντεο «Into The Abyss» τον Φεβρουάριο!

Οι Έλληνες Symphonic Progressive Metallers MYTHODEA, ανακοινώνουν νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν το 2023! Το υλικό που θα ακολουθήσει το ομώνυμο άλμπουμ του 2012 θα ξεκινήσει με την κυκλοφορία του πρώτου single στις 8 Φεβρουαρίου. Το «Into The Abyss» – ο τίτλος του πρώτου single, θα συνοδεύεται από το τεράστιο φωνητικό ταλέντο της τραγουδίστριας/μπασίστριας Ida Haukland από τη νορβηγική μπάντα TRIOSPHERE.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της Gogo Melone

Ο Χρήστος Νικολάου, ιδρυτής και συνθέτης του συγκροτήματος, επιστρέφει με νέο φρέσκο ήχο και περιεκτικές ενορχηστρώσεις. Διατηρώντας την ορχηστρική ενσωμάτωση στο Εpic Symphonic Metal στυλ που καθιερώθηκε στην προηγούμενη κυκλοφορία, κάθε νέο τραγούδι προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με μια νέα φωνητική φλόγα.

Οι MYTHODEA επανενώνονται με τον Αμερικανό μπασίστα, Steve Di Giorgio, ο οποίος συμβάλλει επίσης ως στιχουργός σε αυτές τις νέες συνθέσεις. Τη σύνθεση συμπληρώνει ο δυναμικός Στέφανος Μελετίου από την Κύπρο στα τύμπανα. Ο ήχος γίνεται καθαρός και δυνατός από τη μίξη και το mastering του Matias Kupiainen των Φινλανδών STRATOVARIUS. Κάθε κυκλοφορία έχει ένα μοναδικό εννοιολογικό καλλιτεχνικό εξώφυλλο φτιαγμένο από την Gogo Melone.

Ο Steve Di Giorgio δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι ευρέως γνωστός ως πρωτοπόρος του fretless μπάσου στη Ηeavy Μetal μουσική, καθώς είναι ο μπασίστας των TESTAMENT, και πρώην μέλος των DEATH και SADUS, μεταξύ άλλων. Μέσα στο είδος του, ο Steve Di Giorgio χαίρει σεβασμού για τις παικτικές του ικανότητες, την ευελιξία και την απίστευτη τεχνική του. Έχει περισσότερες από 40 ηχογραφήσεις σε στούντιο άλμπουμ και πάνω από 30 χρόνια περιοδειών σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση