Οι MYSTIC CIRCLE κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Erzdämon» και βίντεο για το «Erzdämon (Part 1)».

You are currently viewing Οι MYSTIC CIRCLE κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Erzdämon» και βίντεο για το «Erzdämon (Part 1)».

Το 2022 είδε την επιστροφή των Γερμανών Extrem Metallers MYSTIC CIRCLE, κυκλοφορώντας το ομώνυμο νέο studio-άλμπουμ τους και σηματοδοτώντας ένα λυσσαλέο comeback, που τους έκανε μάλιστα να μπουν στα επίσημα γερμανικά album charts στο #78. Η έμπνευση συνέχισε να ρέει και τα δύο βασικά μέλη Beelzebub και Blackwar δημιούργησαν εννέα νέα κομμάτια για το ένατο στούντιο άλμπουμ τους, το οποίο ονομάζεται «Erzdämon» και κυκλοφόρησε χθες (Παρασκευή 17 Μαρτίου) από τη νέα τους δισκογραφική εταιρεία Fireflash Records.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία, το συγκρότημα αποκαλύπτει ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο του single και ομότιτλο κομμάτι «Erzdämon (Part 1)», σε σκηνοθεσία της Trinamics Motion Pictures.

Οι MYSTIC CIRCLE σχολιάζουν: «Αν καλούμε δαίμονες, επικοινωνούμε μόνο με τα υψηλότερα πλάσματα της κόλασης. Ο Erzdämon (αγγλικά: arch demon – αρχιδαίμονας) είναι μια υπέρτατη μεγαλοπρεπής φιγούρα του σκότους και αντιπροσωπεύει όλα τα τραγούδια του άλμπουμ.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Rafael Tavares

«Αυτό το νέο άλμπουμ είναι μια λογική συνέχεια και περαιτέρω ανάπτυξη του προηγούμενου άλμπουμ, πιο λεπτομερές και οδηγεί περισσότερο στον κόσμο του τρόμου. Τα σατανικά, δαιμονικά θέματα συνδυάστηκαν με μυστικιστικούς θρύλους από παλιές ιστορίες που θα κάνουν το αίμα σας να παγώσει. Μουσικά αυτό προκαλείται με νέους και πιο σκοτεινούς ήχους και δείγματα καθώς και με κλασικά Heavy Metal μέρη», σχολιάζει η μπάντα και περιγράφει το νέο της ταξίδι ως μια μίξη των «Drachenblut», «Infernal Satanic Verses» και «Mystic Circle». «Δώσαμε στο άλμπουμ έναν γερμανικό τίτλο, επειδή θέλουμε να κλείσουμε έναν κύκλο και να επιστρέψουμε στις πρώτες μας μέρες. Το ‘Erzdämon’ ακούγεται δυνατό και μεγαλειώδες και αντιπροσωπεύει το άλμπουμ 100%.»

Για το εξώφυλλο του άλμπουμ, οι MYSTIC CIRCLE συνεργάστηκαν ξανά με τον Rafael Tavares, ο οποίος δημιούργησε το τέλειο εξώφυλλο. Η παραγωγή με τον Nils Lesser συνεχίζει απρόσκοπτα από το προηγούμενο άλμπουμ: βομβαρδιστική, βίαιη και μαζική! «Ο νέος δίσκος περιέχει τα πιο γρήγορα, αλλά και τα πιο doomy τραγούδια στην ιστορία της μπάντας», συνοψίζει η μπάντα.

Λίστα κομματιών:

  1. Erzdämon (Part 1)
  2. From Hell
  3. Unholy Trinity
  4. The Scarecrow
  5. Asmodeus And The Temple Of God
  6. Welcome To The Midnight Mass
  7. The Mothman
  8. Skinwalker
  9. The Princess Of The Deadly Sins (Erzdämon Part 2)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Erzdämon (Part 1)» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση