Οι MISTY ROUTE ζωντανά στη Death Disco μαζί με τους BLIND SUN στις 2/12/2023!

You are currently viewing Οι MISTY ROUTE ζωντανά στη Death Disco μαζί με τους BLIND SUN στις 2/12/2023!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα συγκροτήματα που κινείται στα πλαίσια του Alternative Metal είναι οι MISTY ROUTE. Με αφορμή τη ζωντανή τους εμφάνιση μαζί με τους BLIND SUN στη Death Disco, είναι ευκαιρία να μάθουμε τα τελευταία ΄νέα τους με το παρακάτω δελτίο τ΄ύπου.

Οι MISTY ROUTE μας συστήθηκαν δισκογραφικά το Δεκέμβρη του 2021 με το άλμπουμ «Without A Trace». Το ντεμπούτο των Αθηναίων alternative metalers κατάφερε να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα οι MISTY ROUTE μέχρι σήμερα συνεχίζουν να πραγματοποιούν σταθερά ανοδικά βήματα στις live εμφανίσεις τους, κερδίζοντας την απήχηση του κόσμου (Metal Solidarity Festival 2022, Rocking Under The Bridge Festival 2023, Over The Wall Festival 2023).

Έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια μουσικής δράσης λοιπόν, στις 24 Νοεμβρίου 2023 οι MISTY ROUTE κυκλοφόρησαν το «Without A Trace» σε μορφή digipack CD μέσω της Γαλλικής δισκογραφικής Bitume. Το digipack CD είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία στο bandcamp της μπάντας [https://mistyroute.bandcamp.com], καθώς και του label (https://bitumeprods.bandcamp.com).

To «Without A Trace» ηχογραφήθηκε στο 9800 Studios, στο Αιγάλεω, από τον Αντώνη Κοντόζογλου, ο οποίος ανέλαβε τη μίξη και μαζί με τους MISTY ROUTE την τελική παραγωγή του άλμπουμ. Στην κιθάρα και τα φωνητικά ακούγεται ο Λευτέρης Σαατσάκης, στο μπάσο ο Γιώργος Αρμάντο Κονόμη και στα τύμπανα ο Κώστας Μπακόπουλος. Το mastering του άλμπουμ επιμελήθηκε ο Göran Finnberg στο ΑΒ mastering room στη Σουηδία, έχοντας συνεργασίες στο παρελθόν με ονόματα-μεγαθήρια του σκληρού ήχου όπως OPETH, IN FLAMES, MESHUGGAH, ARCH ENEMY, SOILWORK, HAMMERFALL και DARK TRANQUILITY . Το εξώφυλλο του «Without A Trace» είναι δημιουργία του Στέλιου Πέτρου Χάλα. Τα 11 κομμάτια του άλμπουμ διαμορφώνουν ένα πειραματικό ταξίδι στον κόσμο του ήχου, εμπνευσμένο από αγαπημένα πρόσωπα και έντονα συναισθήματα.

Στη σημερινή της μορφή, η σύνθεση της μπάντας αποτελείται από τους Λευτέρη Σαατσάκη, Γιώργο Αρμάντο Κονόμη και Κωνσταντίνο Καλούδη, ο οποίος διαδέχτηκε τον Κώστα Μπακόπουλο στα τύμπανα, το Σεπτέμβριο του 2023.

Αν είστε fan των κολλητικών, γεμάτων ενέργεια riffs των METALLICA, αν βρίσκετε ελκυστική τη σκοτεινή μελαγχολία που κρύβεται στα κομμάτια των OPETH, αν σας εξιτάρουν οι πολύπλοκες ρυθμικές δομές πίσω από τη μουσική των TOOL, τότε το «Without A Trace» είναι σίγουρα ένα άλμπουμ που δεν θέλετε να λείπει από τη συλλογή σας.

Και επειδή το καλύτερο σας το φυλάξαμε για το τέλος, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους MISTY ROUTE μαζί με τους BLIND SUN ζωντανά στη Death Disco, σε ένα εκρηκτικό live [https://facebook.com/events/s/death-disco-presents-blind-sun/3723384434563447]

Links: https://distrokid.com/hyperfollow/mistyroute/without-a-tracehttps://mistyroute.bandcamp.comhttps://bitumeprods.bandcamp.com

Αφήστε μια απάντηση