Καιρό το περιμέναμε! Οι MEGADETH ανακοινώθηκαν για το Release Festival της Αθήνας στην Πλατεία Νερού στις 14 Ιουνίου 2024!

You are currently viewing Καιρό το περιμέναμε! Οι MEGADETH ανακοινώθηκαν για το Release Festival της Αθήνας στην Πλατεία Νερού στις 14 Ιουνίου 2024!

Υπήρχαν καιρό φήμες… ο καπνός φούντωσε όταν οι MEGADETH ανέβασαν την ημερομηνία στο site τους για λίγες ΄ώρες και το κατέβασαν. Τελικά ο καπνός έγινε φωτΙά που απειλεί να κατακάψει την Πλατεία Νερού στις 14 Ιουνίου αφού ο Dave Mustaine και η παρέα του θα προσγειωθούν στη σκηνή του Release Athens 2024. Μία από τις big 4 μπάντες της Thrash Metal, ένα από τα συγκροτήματα που καθ΄ορίζουν τη σκηνή εδώ και 40 χρόνια, θα μας παρουσιάσουν ένα show αντάξιο του ονόματός τους τόσο με παλιούς ύμνους όσο και με πρόσφατες επιτυχίες από το άλμπουμ «The Sick, The Dying… And The Dead!» που κυκλοφόρησε πέρυσι και μπήκε σε πολλές λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο κόσμος δεν θα είχε την ευκαιρία να απολαμβάνει από το 1985 και έπειτα τις δημιουργίες του Mustaine αν δεν είχε αποχωρήσει νωρίς από τους METALLICA και με πείσμα αντιμετώπισε τους δαίμονές του και δημιούργησε τους MEGADETH που έμελλε να φτάσουν στην κορυφή!

Περισσότερες ανακοινώσεις για τη συγκεκριμένη ημέρα αλλά και για τις υπόλοιπες metal days του Release θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 12:00, προς 50€ και για περιορισμένο αριθμό. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 55€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 150€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

  • Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
  • Open-bar
  • Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο
  • Ιδιωτικό parking
  • Ξεχωριστές τουαλέτες
  • Αναμνηστικό δώρο

Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμο και το πρώτο διήμερο εισιτήριο του Release Athens 2024, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ επωφελούμενοι από μία σημαντική έκπτωση:

Megadeth & more tba (14/6/24, Πλατεία Νερού) + Judas Priest, Bruce Dickinson & more tba (21/7/24, Πλατεία Νερού) προς 85€ (κέρδος 15€)  [link συνδυαστικού εισιτηρίου εδώ]

Αφήστε μια απάντηση