Οι MASTODON κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το «More Than I Could Chew».

You are currently viewing Οι MASTODON κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το «More Than I Could Chew».

Οι Αμερικανοί Progressive Metallers MASTODON, παρουσίασαν ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το «More Than I Could Chew». Το κλιπ, το οποίο σκηνοθέτησε ο Zev Deans, ο οποίος έχει στο παρελθόν σκηνοθετήσει βίντεο για τους BEHEMOTH, GHOST, GOJIRA και άλλους, παραπέμπει στον κλασικό ψυχεδελικό τρόμο με τη φωτεινή χρωματική παλέτα και την τεταμένη εκδοχή της ιστορίας του κήπου της Εδέμ.

Το «More Than I Could Chew» προέρχεται από το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας «Hushed And Grim», το οποίο κυκλοφόρησε στις 29 Οκτωβρίου, 2021 μέσω της Reprise Records.

Διαβάστε την κριτική του THEGALLERY.GR σχετικά με το άλμπουμ ΕΔΩ.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Paul Romano

Στο βίντεο, η Lisa Saeboe αναλαμβάνει το ρόλο της Εύας, ενώ ο Brenden McGowan ενσαρκώνει έναν φρικιαστικό Εωσφόρο. Καθώς αυτός ο διαχρονικός μύθος του πειρασμού και της λαγνείας παίζεται για σχεδόν επτά λεπτά, τα μέλη του συγκροτήματος ερμηνεύουν πλημμυρισμένα σε κατακόκκινα χρώματα. Ο Brann Dailor και ο Troy Sanders κλειδώνουν σε ένα σεισμικό call-and-response τόσο βροντερό όσο και η ηχητική άμπωτη και ροή του κομματιού. Οι κιθαρίστες Brent Hinds και Bill Kelliher υφαίνουν μια σκοτεινή αλλά μελωδική δομή μέσα και γύρω από το ρυθμό για να χρωματίσουν και να ολοκληρώσουν το εκφραστικό κομμάτι. Το κλιπ φτάνει σε μια οδυνηρή κορύφωση σε συνδυασμό με μια τελευταία εκπνοή παραμόρφωσης.

Οι MASTODON ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τους GHOST και τους SPIRITBOX στην περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική. Θα ξεκινήσουν στις 26 Αυγούστου στην Pechanga Arena του San Diego και θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους στις 23 Σεπτεμβρίου στο Resch Center του Green Bay.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «More Than I Could Chew» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση