Οι MALEFIC THRONE με μέλη των MORBID ANGEL, ORIGIN, ANGELCORPSE ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του ντεμπούτο άλμπουμ τους.

You are currently viewing Οι MALEFIC THRONE με μέλη των MORBID ANGEL, ORIGIN, ANGELCORPSE ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του ντεμπούτο άλμπουμ τους.

Οι μουσικοί των MORBID ANGEL, ORIGIN και ANGELCORPSE, οι οποίοι ενώθηκαν με το όνομα MALEFIC THRONE, ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του ντεμπούτο άλμπουμ τους στο στούντιο Menegroth The Thousand Caves με τον Colin Marston (GORGUTS, ORIGIN, ATHEIST). Ο ντράμερ John Longstreth αφήνει υπονοούμενα για το άλμπουμ ως «εξαιρετικά βίαιο και κολασμένο πυρηνικό Death Metal».

Ο Longstreth – αναγνωρισμένος βιρτουόζος ντράμερ του Tech-Death, γνωστός κυρίως από τους ORIGIN, HATE ETERNAL και πρώην ANGELCORPSE – δήλωσε: «Είμαι πραγματικά εκστασιασμένος που ανακοινώνω σε όλους σας ότι οι ηχογραφήσεις για το επερχόμενο ντεμπούτο των MALEFIC THRONE στην Agonia Records έχουν ξεκινήσει και τα κομμάτια των ντραμς έχουν ολοκληρωθεί! Αν διαβάζετε αυτό το κείμενο, τότε γνωρίζετε την πρόσφατη κυκλοφορία του μίνι άλμπουμ μας από το 2022 και έχετε μια ιδέα για το τι σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε στο κοινό. Ακούγοντας ξανά τα βασικά κομμάτια, είμαι περήφανος να πω ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτά που υπαινίχθηκε το μίνι άλμπουμ. Κάθε τραγούδι είναι ένας δαιδαλώδης λαβύρινθος που θα προσφέρει μια πραγματικά προκλητική ακρόαση.»

Ο Longstreth συνεχίζει: «Ηχογραφούμε αυτό το άλμπουμ στο Menegroth The Thousand Caves με τον Colin Marston ως ηχολήπτη και υπεύθυνο για το mastering, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το άλμπουμ είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια. Είναι όλος ο εξαιρετικά βίαιος και κολασμένος πυρηνικός θάνατος που μπορείτε να περιμένετε από τους τρεις μας, αλλά προσθέστε ότι όλοι μας έχουμε ταξιδέψει και ακονίσει τις ικανότητές μας τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια από τότε που συναντηθήκαμε αρχικά το 1997. Σε μια προσωπική σημείωση, αυτό είναι το αρχικό είδος Death Metal με το οποίο απέκτησα εμπειρία στα πρώτα μου βήματα. Κακό, γρήγορο, ένα άγγιγμα euro thrashy, και σίγουρα τσαντισμένο. Αυτό είναι μια επιστροφή στις ρίζες και έχω πολλά να πω σε αυτή τη γλώσσα. Τα ντραμς αφήνονται ορθάνοιχτα, ωμά και ζωντανά. Εδώ θα ακούσετε μια πραγματική μπάντα. Θα ακούσετε επιθετικότητα, κολασμένη αυτοϊκανοποίηση, θα ακούσετε ένα ή δύο λάθη. Η υπόσχεσή μου είναι ότι θα ακούσετε ολοκληρωτικό Death Metal με όλα τα πυορροούντα αγόρια και τις πληγές του να παραμένουν ανέπαφα. Ο Gene και ο Steve είναι οι επόμενοι και δεν μπορώ να περιμένω να ακούσω τι μας επιφυλάσσουν. Να προσέχετε, Death Metal maniacs!»

Λέγοντας Gene και Steve, ο Longstreth εννοεί τους συνεργάτες του στους MALEFIC THORNE – τον ιδρυτή και κιθαρίστα Gene Palubicki (PERDITION TEMPLE, ex-ANGELCORPSE) και τον τραγουδιστή και μπασίστα Steve Tucker (frontman των MORBID ANGEL). Το τρίο συγκροτήθηκε από τον Palubicki το 2020, αφού αρχικά γνωρίστηκαν στο Morrisound το 1997, όπου τόσο οι ANGELCORPSE όσο και οι MORBID ANGEL ηχογραφούσαν παράλληλα τα δικά τους άλμπουμ. Το 2022 κυκλοφόρησαν ένα ομώνυμο EP τεσσάρων κομματιών , που περιείχε το τραγούδι «Deciding The Heirarchy», για το οποίο ο Longstreth ηχογράφησε ένα playthrough video, με την ευγενική χορηγία της Meinl Cymbals:

Αφήστε μια απάντηση