Οι MAJESTY κυκλοφόρησαν το νέο αλλά και τελευταίο τους άλμπουμ «Back To Attack».

You are currently viewing Οι MAJESTY κυκλοφόρησαν το νέο αλλά και τελευταίο τους άλμπουμ «Back To Attack».

Με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «Back To Attack» κλείνει το κεφάλαιο των MAJESTY. Οι πραγματικοί ήρωες της Metal έπαιξαν πριν λίγες μέρες το τελευταίο τους σόου στο Wurzburg μαζί με τους WIZARD, HAMMER KING και VISION DENIED και αποχαιρέτησαν τον κόσμο του Metal. Το συγκρότημα δημοσίευσε επίσης ένα επίσημο βίντεο στίχων για το «Glorious Warriors».

Το «Back To Attack» είναι το δέκατο και πλέον τελευταίο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος και δεν θα απογοητεύσει κανέναν οπαδό των MAJESTY, καθώς καλύπτει όλο το φάσμα του συγκροτήματος με τέλειο τρόπο, από σκληρά uptempo τραγούδια σε υμνικά midtempo stompers μέχρι μια soulful μπαλάντα. Ένα άλμπουμ που αντικατοπτρίζει την καριέρα του συγκροτήματος και περιέχει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η μπάντα.

Η μπάντα δηλώνει σχετικά: «Επιτέλους το νέο μας άλμπουμ ‘Back To Attack’, το οποίο είναι και το τελευταίο μας, κυκλοφόρησε και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και εμάς. Προσπαθήσαμε να χωρέσουμε όλα όσα πρεσβεύει η μπάντα σε αυτά τα έντεκα τραγούδια και πιστεύουμε ότι είναι ο τέλειος τρόπος για να κλείσουμε το βιβλίο των MAJESTY! Αλλά τώρα αρκετά με τα λόγια. Βάλτε την ένταση στο μέγιστο και διασκεδάστε με το άλμπουμ μας».

Λίστα τραγουδιών:

 1. The Oath of Truth
 2. Back to Attack
 3. Demon War
 4. Glorious Warriors
 5. Never Kneel
 6. Freedom Child
 7. Age of Glory
 8. Saviors in the Dark
 9. A Hero´s Storm
 10. In the Silence
 11. Our Time Has Come
 12. Heralds of the Storm

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Glorious Warriors» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση