Οι MACHINE HEAD παρουσιάζουν βίντεο για το «Arrows In Words From The Sky».

You are currently viewing Οι MACHINE HEAD παρουσιάζουν βίντεο για το «Arrows In Words From The Sky».

Οι MACHINE HEAD, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το «Arrows In Words From The Sky». Το κομμάτι προέρχεται από το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας «Of Kingdom And Crown», το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022 μέσω της Nuclear Blast Records και Imperium Recordings.

Προερχόμενο από ώρες υλικού που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των περσινών περιοδειών Vikings & Lionhearts και Electric Happy Hour Live και μονταρίστηκε από τον μαέστρο Mike Sloat, ο Robb Flynn εξηγεί: «Τα τελευταία βίντεο ήταν πολύ καλλιτεχνικά και θεματικά, συνεχίζοντας το ασπρόμαυρο πεδίο του concept δίσκου, για αυτό το βίντεο θέλαμε απλά να έχουμε ένα old school, 90’s live βίντεο, που είναι λίγο πολύ ένας φόρος τιμής στους απόλυτα τρελούς οπαδούς μας (τους Head Cases), αναμεμειγμένο με το παλιό καλό life-on-the-road-getting-hammered-backstage-vibe. Απολαύστε το!»

Οι MACHINE HEAD αναγκάστηκαν πρόσφατα να ακυρώσουν την ανοιξιάτικη περιοδεία τους Electric Happy Hour (Live). Ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15 Μαΐου στο Majestic Ventura Theatre στη Ventura, CA, και να ολοκληρωθεί στις 9 Ιουνίου στο The Belasco στο Los Angeles, CA. Η μπάντα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Head Cases της Αμερικής, με μεγάλη μας λύπη πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι για λόγους που είναι εντελώς πέρα από τον έλεγχό μας, είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε την επερχόμενη περιοδεία μας Electric Happy Hour (Live) λόγω προβλημάτων με τη βίζα εργασίας.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η μισή μπάντα, καθώς και μερικά βασικά μέλη του πληρώματος, διαμένουν εκτός των ΗΠΑ, και ενώ η διαδικασία έκδοσης βίζας εργασίας μπορεί συχνά να είναι αρκετά χρονοβόρα, δαπανηρή και περίπλοκη, στο παρελθόν καταφέραμε να υποβάλουμε γρήγορα αίτηση και να λάβουμε τα απαραίτητα έγγραφα. Την ίδια διαδικασία χρησιμοποιούμε ανέκαθεν καθώς και πιο πρόσφατα, τόσο με την προ-Covid Burn My Eyes 25th Anniversary περιοδεία όσο και με τις περσινές sold-out ημερομηνίες της Electric Happy Hour περιοδείας, αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα στο συλλογικό μας μυαλό.

Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει αυτή τη φορά και με μεγάλη απογοήτευση σας μεταφέρουμε αυτά τα νέα. Πρέπει να πούμε ότι ο κόσμος των περιοδειών μετά τον Covid έχει περιπλέξει αυτή τη διαδικασία δεκαπλάσια και δυστυχώς, αισθανόμαστε τις επιπτώσεις του.

Οι προετοιμασίες για μια τέτοια περιοδεία απαιτούν τεράστιο όγκο δουλειάς από τους ατζέντηδες, τον διευθυντή περιοδείας, τους τυπογράφους εμπορευμάτων, εμάς τους ίδιους, τους διοργανωτές VIP και το πλήρωμά μας για να συντονιστούν. Έχουν ήδη δαπανηθεί δεκάδες χιλιάδες δολάρια, τα οποία μπορεί να τα πάρουμε πίσω ή να μην τα πάρουμε και, το πιο σημαντικό, οι αγοραστές εισιτηρίων έχουν κάνει σχέδια και το πλήρωμά μας βασίζεται στις δουλειές που προσφέρει η περιοδεία. Είναι ένα συγκλονιστικό πλήγμα για εμάς και την ομάδα μας. Δεν θέλαμε τίποτα περισσότερο από το να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει στο τέλος του 2022 με τόσες πολλές συναυλίες ακόμα νωπές στο μυαλό μας! Αυτή ήταν μια απίστευτη πορεία και το να πούμε ότι λαχταρούσαμε να επιστρέψουμε, είναι εντελώς συγκρατημένο.

Το σχέδιό μας είναι να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά, ξεκινώντας από την αρχή, αρχίζουμε τη διαδικασία προγραμματισμού των ημερομηνιών για τις αρχές του επόμενου έτους. Για να είμαστε σαφείς, δεν αναβάλλουμε την περιοδεία. Η αναβολή θα σήμαινε ότι πρέπει να κρατήσετε τα εισιτήριά σας μέχρι να μπορέσουμε να επαναπρογραμματίσουμε την περιοδεία. Ξέρουμε πόσο δύσκολα ήταν οικονομικά τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό επιλέγουμε να την ακυρώσουμε. Η ακύρωση σας επιτρέπει να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων τόσο για τα εισιτήρια όσο και για τα πακέτα VIP στο σημείο αγοράς.

Σας ευχαριστούμε, Head Cases, για την υπομονή και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Arrows In Words From The Sky» παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=gS09eUVFHUU

Αφήστε μια απάντηση