Οι LORNA SHORE παρουσιάζουν την instrumental έκδοση του «Pain Remains».

You are currently viewing Οι LORNA SHORE παρουσιάζουν την instrumental έκδοση του «Pain Remains».

Το αμερικανικό Symphonic Deathcore σχήμα LORNA SHORE, παρουσίασε μια instrumental έκδοση του τέταρτου άλμπουμ του, «Pain Remains», ένα χρόνο μετά την αρχική του κυκλοφορία. Ο δίσκος, που αποθεώθηκε από κριτικούς και οπαδούς, είναι πλέον επανασχεδιασμένος χωρίς φωνητικά, επιτρέποντας στους ακροατές να βιώσουν τις περίπλοκες συνθέσεις του σε μια φρέσκια, ανόθευτη μορφή.

Οι οπαδοί στην Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ζωντανά τις δυναμικές εμφανίσεις των LORNA SHORE, καθώς το συγκρότημα ξεκίνησε την «The Pain Remains European Tour 2023» περιοδεία. Η headlining περιοδεία θα περιλαμβάνει επίσης εμφανίσεις των RIVERS OF NIHIL, INGESTED και DISTANT. Τα εισιτήρια για τις συναυλίες είναι διαθέσιμα online, αλλά οι οπαδοί θα πρέπει να δράσουν γρήγορα, καθώς πολλές ημερομηνίες έχουν ήδη εξαντληθεί.

Εκτός από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, οι LORNA SHORE θα επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για μια σειρά από χριστουγεννιάτικες συναυλίες, φέρνοντας τη δυναμική τους παρουσία στις σκηνές του Worcester, του Long Island και του Sayreville αυτό το Δεκέμβριο. Επιπλέον, θα εμφανιστούν στο Las Vegas Festival Grounds τον Απρίλιο του 2024 για το φεστιβάλ «Sick New World».

Καθώς οι LORNA SHORE συνεχίζουν να διευρύνουν τα όρια της heavy μουσικής, τόσο με τις ζωντανές τους εμφανίσεις όσο και με τις καινοτόμες προτάσεις τους στο στούντιο, η μπάντα εδραιώνει τη θέση της στη metal κοινότητα, προσκαλώντας τους ακροατές να εξερευνήσουν το βάθος και το εύρος της τέχνης τους.

Μπορείτε να ακούσετε την instrumental έκδοση του «Pain Remains» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση