Οι LORNA SHORE αποκαλύπτουν νέο βίντεο για το τραγούδι «Welcome Back, O’ Sleeping Dreamer».

You are currently viewing Οι LORNA SHORE αποκαλύπτουν νέο βίντεο για το τραγούδι «Welcome Back, O’ Sleeping Dreamer».

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική ως support για τους MASTODON και GOJIRA, οι LORNA SHORE προσφέρουν στους οπαδούς τους ένα νέο βίντεο για το «Welcome Back, O’ Sleeping Dreamer» – το εναρκτήριο κομμάτι από το πρωτοποριακό άλμπουμ τους«Pain Remains», που κυκλοφόρησε τον Οκτώγριο του 2022 μέσω της Century Media Records. Το βίντεο σκηνοθετήθηκε/μονταρίστηκε από τον Eric Richter και η παραγωγή έγινε από τον Paul Henon//Midvessel.

Ο Adam De Micco (κιθάρα) σχολιάζει: «Το ‘Welcome Back O’ Sleeping Dreamer’ είναι ένα τραγούδι που αισθανόμαστε ότι αξίζει εξίσου το φως όσο και κάθε άλλο τραγούδι στο ‘Pain Remains’. Ήταν ένα κομβικό τραγούδι στη διαδικασία σύνθεσης – ήταν το τραγούδι που έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η δυναμική για τον υπόλοιπο δίσκο. Ήταν το τραγούδι που απολαύσαμε περισσότερο να γράφουμε και νομίζω ότι μέχρι σήμερα είναι ίσως ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια στον δίσκο. Είναι τόσο σκοτεινό όσο και ελαφρύ και είναι τόσο έντονο ενώ δεν είναι υπερβολικό. Έχει γίνει το πιο κοντινό πράγμα στην ισορροπία όσον αφορά τα τραγούδια μας. Είναι επίσης ένα τραγούδι που περικλείει πολλά από το ποιοι είμαστε ως μπάντα, ενώ είναι μοναδικό από τα υπόλοιπα τραγούδια του ‘Pain Remains’.»

Και προσθέτει: «Η συνεργασία με τον Eric ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε εδώ και αρκετό καιρό. Ήταν πάντα κάποιος που αναφερόμασταν ή εμπνεόμασταν από αυτόν, οπότε ήταν λογικό να κάνουμε ένα βίντεο μαζί του. Ήταν επίσης μια μοναδική εμπειρία για εμάς αυτή τη φορά επειδή ήμασταν μαζί του στα χαρακώματα και παίρναμε αποφάσεις για τα πάντα σχετικά με το βίντεο. Ως καλλιτέχνης θέλεις να δεις το όραμά σου να έρχεται στο φως και δουλεύοντας με τον Eric με αυτόν τον τρόπο, μπορέσαμε να αναδείξουμε αυτό το όραμα.»

Οι LORNA SHORE θα επιστρέψουν στην Ευρώπη αυτό το Νοέμβριο/Δεκέμβριο για μια headlining περιοδεία, με τους RIVERS OF NIHIL, INGESTED και DISTANT ως support.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Welcome Back, O’Sleeping Dreamer
  2. Into the Earth
  3. Sun//Eater
  4. Cursed to Die
  5. Soulless Existence
  6. Apotheosis
  7. Wrath
  8. Pain Remains I: Dancing like Flames
  9. Pain Remains II: After All I’ve Done, I’ll Disappear
  10. Pain Remains III: In a Sea of Fire

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσικό βίντεο για το «Welcome Back, O’ Sleeping Dreamer» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση