Ο επί σειρά ετών ντράμερ των ARTILLERY Josua Madsen πεθαίνει μετά από χτύπημα λεωφορείου. RIP

You are currently viewing Ο επί σειρά ετών ντράμερ των ARTILLERY Josua Madsen πεθαίνει μετά από χτύπημα λεωφορείου. RIP

O επί σειρά ετών ντράμερ των ARTILLERY Josua Madsen, ο οποίος έπαιξε στα τέσσερα τελευταία άλμπουμ του συγκροτήματος, πέθανε σε ηλικία 45 ετών. Σύμφωνα με το SN.dk, ο Madsen απεβίωσε αφού χτυπήθηκε από λεωφορείο σε έναν σκοτεινό επαρχιακό δρόμο ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και το Roskilde της Δανίας.

Ο Josua, ο οποίος είχε πρόσφατα αποχωρήσει από τους ARTILLERY, είχε κάνει πρόβα με τη νέα του μπάντα το βράδυ της Τετάρτης (8 Μαρτίου) και περπατούσε από το σταθμό Høje Taastrup και το σπίτι του στο Vridsløsemagle, όπου ζει με την οικογένειά του, όταν χτυπήθηκε από κινούμενο λεωφορείο περίπου στις 21:47.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχαν φώτα στο δρόμο Snubbekorsvej, ο οποίος είναι επαρχιακός δρόμος όπου το όριο ταχύτητας είναι 80 χιλιόμετρα την ώρα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ούτε πεζοδρόμιο, οι πεζοί πρέπει να περπατούν στην άκρη ενός χαντακιού κατά μήκος του δρόμου.

Οι ARTILLERY σχολίασαν την είδηση μέσω της σελίδας του συγκροτήματος στο Facebook, γράφοντας: «Αγαπητοί φίλοι, οπαδοί και οικογένεια. Σήμερα ξυπνήσαμε με την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου και συνοδοιπόρου μας Josua.

Αγαπητέ Josua. Τα τελευταία δέκα χρόνια, ήσουν μέρος της μεγάλης μας οικογένειας. Παίξαμε, τσακωθήκαμε, γελάσαμε και κλάψαμε μαζί και κοιτάξαμε το μέλλον εκτιμώντας παράλληλα το παρόν μας. Είχες ευγενικό πνεύμα και μεγάλη καρδιά. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον γιο σου και την οικογένειά σου. Σου ευχόμαστε ειρήνη και χαρά στο ταξίδι σου. Να προσέχεις, φίλε, και να ροκάρεις, όπου κι αν βρίσκεσαι.»

Ο Josua ήταν single πατέρας του έφηβου γιου του Alexander. «‘Ηταν ένας φανταστικός πατέρας για τον γιο του. Αγαπούσαν ο ένας τον άλλον και ήταν αχώριστοι», δήλωσε η μητέρα του Josua, Joan Junggren. «Είναι μια τεράστια απώλεια για τον γιο του Alexander και για εμάς ως οικογένεια.»

Πηγή: BLABBERMOUTH

Rest In Peace, Josua … you will be missed

Αφήστε μια απάντηση