Ακυρώθηκε το Long Beach Festival με Rotting Christ!

You are currently viewing Ακυρώθηκε το Long Beach Festival με Rotting Christ!

Την ακύρωση του φετινού Long Beach Festival που ήταν προγραμματισμένο για τις 5 και 6 Αυγούστου, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η διοργανώτρια εταιρεία. Ο λόγος σύμφωνα με όσα αναφέρονται είναι η αδυναμίας παράδοσης του έργου stage roof από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Στο διήμερο που θα διεξαγόταν στην Κατερίνη, headliners θα ήταν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι ROTTING CHRIST. Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού για το 2024. Ακολουθεί η ανακοίνωση που περιλαμβάνει πληροφορίες για όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήρια.

Αγαπητοί φανς,
Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι λόγω αδυναμίας παράδοσης του έργου stage roof από την κατασκευάστρια εταιρεία που έχει ως αποτέλεσμα την μη εκπλήρωση των απαιτούμενων προδιαγραφών που είχαμε θέσει για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων μας, τόσο για το κοινό όσο και για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, το φεστιβάλ ματαιώνεται.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2024.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η εξαργύρωση των αγορασθέντων εισιτηρίων ξεκινά άμεσα και θα πραγματοποιηθεί ανάλογα με τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων ως εξής:

1. Για τους πελάτες που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους μέσω Viva η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά των εισιτηρίων.
2. Οι πελάτες που αγόρασαν τα εισιτήρια τους από φυσικό σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου Viva, θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στο tickets@xlalala.gr με τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού, ώστε να γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να αποσταλούν είναι:
Κωδικός παραγγελίας
ΙΒΑΝ
Τράπεζα
Δικαιούχος
3. Οι υπόλοιποι πελάτες μπορούν να λάβουν το αντίτιμο των εισιτηρίων τους από το σημείο εξυπηρέτησης που επέλεξαν.

Αφήστε μια απάντηση