Συναυλία: Mötley Crüe (Underworld Club, Λονδίνο, Αγγλία – 30/6/2023)

You are currently viewing Συναυλία: Mötley Crüe (Underworld Club, Λονδίνο, Αγγλία – 30/6/2023)

Λίγοι προνομιούχοι και πολύ τυχεροί θαυμαστές των Crue έζησαν μια φανταστική εμπειρία πριν κάποιες ημέρες, στο Underworld Club του Λονδίνου. Η ανακοίνωση, που έγινε μερικές μέρες νωρίτερα στα social media του συγκροτήματος, ανέφερε την εμφάνιση των DOGS OF WAR. Ήταν σίγουρο, όμως, πως επρόκειτο για μια σύντομη -και για περιορισμένο κοινό- εμφάνιση των MÖTLEY CRÜE. Γι’ αυτό και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, κυριολεκτικά, σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Από τα χαμόγελα του κοινού, μπορούσες να καταλάβεις πόσο χαρούμενοι και ενθουσιώδεις ήταν όλοι οι παρευρισκόμενοι!

Πολύ δυνατό σετ, σε συνθήκες που μάλλον δεν θα ξαναζήσουμε. Όλο το συγκρότημα είχε κέφια. Μαζί τους είχαν δύο χορεύτριες, που έκαναν και δεύτερα φωνητικά, κάτι το οποίο μάλλον δεν ήταν απαραίτητο, σε αυτές τις συνθήκες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους MÖTLEY CRÜE γιατί έδωσαν μια συναυλία μπροστά σε 400 άτομα, με την ίδια ένταση που πιθανότατα εμφανίστηκαν την επόμενη μέρα στο στάδιο Wembley. Όλη η μπάντα έδειχνε πραγματικά χαρούμενη γι’αυτό το live, με το κοινό να έχει μείνει έκπληκτο και σε κατάσταση ευφορίας.

Επίσης, θα πούμε πως, εκτός από τα δεύτερα φωνητικά (που πραγματικά δεν είναι και κάτι σπουδαίο πλέον), όλη η παράσταση είναι 100% ζωντανή. Οι δύσπιστοι θα πουν ότι, ακόμα και σε ένα μικρό κλαμπ, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί play back. Αλλά όταν είσαι δύο μέτρα μακριά και γνωρίζεις λίγα πράγματα για τη μουσική, μπορείς να ακούσεις και να καταλάβεις τι γίνεται.

Μιλάμε για μια από τις καλύτερες εμπειρίες μας ως Crueheads για πολλά χρόνια. Το συγκρότημα δεν χρειαζόταν να το κάνει για τα χρήματα ή για την δημοσιότητα. Για άλλη μια φορά, φάνηκε πως απόλαυσαν τη στιγμή εξίσου, αν όχι περισσότερο, από όλο το εκστασιασμένο κοινό! Τώρα, φεύγουμε για Γουέμπλεϊ….

Set List:

Wild Side
Shout At The Devil
Too Fast for Love
Live Wire
Looks That Kill
Medley: Rock and Roll, Part 2 / Smokin’ in the Boys Room / Helter Skelter / Anarchy in the U.K. / Blitzkrieg Bop
(You Gotta) Fight for Your Right (To Party!)
Dr. Feelgood
Girls, Girls, Girls
Primal Scream
Kickstart My Heart

Ανταπόκριση: Antoine De Montremy (Duke TV)
Μετάφραση/Απόδοση στα Ελληνικά: Σοφία Μπαλή
Επιμέλεια Εξωφύλλου: Αλέξανδρος Σουλτάτος
Σχεδιασμός και Επιμέλεια Ανταπόκρισης: Αλέξανδρος Σουλτάτος
Φωτογραφίες: Antoine De Montremy
Βίντεο: Antoine De Montremy
Ημερομηνία: 30 Ιουνίου 2023
Copyright © 2023 THEGALLERY.GR

Αφήστε μια απάντηση