Οι LAMB OF GOD κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Grayscale»!

You are currently viewing Οι LAMB OF GOD κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Grayscale»!

Με ισχυρή και αισθητή ένταση, η δυναμική συνεχίζεται στο «Omens», αναμφισβήτητα την πιο επιθετική και φιλόδοξη δουλειά των LAMB OF GOD μέχρι σήμερα. Η υποψήφια για Grammy μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το τρίτο της single, «Grayscale», από το επερχόμενο άλμπουμ «Omens», που θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου μέσω της Epic Records.

Το βαρύ «Grayscale» περιλαμβάνει την έντονα ατίθαση φωνητική επίθεση του Blythe συν τα απειλητικά riffage των Morton και Adler για να προκαλέσουν και να καταστρέψουν τους headbangers και διαθέτει επίσης τους ασταμάτητους ρυθμούς των Cruz και Campbell.

Ο Willie Adler σχολίασε σχετικά με το κομμάτι: «Το ‘Grayscale’ έχει μια σκληροπυρηνική αίσθηση που σε χτυπάει στο πρόσωπο. Είχαμε ουσιαστικά τελειώσει τη σύνθεση του δίσκου και έγραψα αυτό το τραγούδι σκεπτόμενος ότι δεν θα είναι απαραίτητα ένα τραγούδι των LΑΜΒ. Το έστειλα στον Josh Wilbur, τον παραγωγό μας, για να το τσεκάρει και μου απάντησε, ‘Τέλειο, αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι που χρειαζόμαστε για τον δίσκο!’»

Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, οι LAMB OF GOD εξελίχθηκαν από συναυλίες σε υπόγεια και βρώμικους DIY χώρους σε headliners σε αρένες. Οι αρχιτέκτονες του New Wave Of American Heavy Metal κέρδισαν έναν σεβασμό παρόμοιο με τους μουσικούς προγόνους (και συνοδοιπόρους) METALLICA, SLAYER και MEGADETH. Για εκατομμύρια headbangers, οι LAMB OF GOD είναι απλά η πιο σημαντική σύγχρονη Metal μπάντα στον κόσμο, της οποίας τα διαχρονικά τραγούδια έγιναν ύμνοι στο βιβλίο τραγουδιών του Heavy Metal, με γιγαντιαία φωνητικά γεννημένα τόσο από δίκαιο θυμό όσο και από αφοσίωση, και απαράμιλλα riffs για τους αιώνες.

Λίστα κομματιών:

  1. Nevermore
  2. Vanishing
  3. To the Grave
  4. Ditch
  5. Omens
  6. Gomorrah
  7. Ill Designs
  8. Grayscale
  9. Denial Mechanism
  10. September Song

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Grayscale» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση