Οι KUOLEMAN GALLERIA κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Sieluvaras».

You are currently viewing Οι KUOLEMAN GALLERIA κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Sieluvaras».

Η φινλανδική Dark Metal μπάντα KUOLEMAN GALLERIA, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο lyric video για το νέο της single «Sieluvaras», που προέρχεται από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της μπάντας, «Pedon Synty», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου μέσω της Inverse Records.

Ο Kimmo Jankkari σχολιάζει σχετικά με το κομμάτι: «Το ‘Sieluvaras’ (Soulthief) σε ταξιδεύει πίσω στις καταπιεσμένες αναμνήσεις. Οδηγεί στην κυριαρχία πάνω σου. Στην απελπισία, τον θυμό και την εκδίκηση. Η κυριαρχία μπορεί ούτως ή άλλως να ανατραπεί και ο βασιλιάς να πρέπει να κατέβει από το θρόνο του. Όταν υπάρχει μόνο ένα μονοπάτι για να ακολουθήσεις, οι επιλογές περιορίζονται στο ελάχιστο. Αυτό το τραγούδι αποκρυσταλλώνει την ιστορία του άλμπουμ. Είναι μια μεταμόρφωση που καταλήγει στην καταστροφή της οντότητας που κατέχει την εξουσία.»

Το εξώφυλο είναι δημιουργία του Sami Makkonen

Οι KUOLEMAN GALLERIA θα γιορτάσουν την κυκλοφορία του άλμπουμ παίζοντας στην «Deep Waters & Dark Skies Tour» περιοδεία στη Φινλανδία με τη θρυλική φινλανδική Dark Metal μπάντα MUSTAN KUUN LAPSET και τους Σουηδούς WORMWOOD.

30 Μαρτίου – Lutakko, Jyväskylä
31 Μαρτίου – Olympia, Tampere
1 Απριλίου – On the Rocks, Ελσίνκι

Λίστα κομματιών:

  1. Pedon synty
  2. Kolmas
  3. Kipupiste
  4. Sieluvaras
  5. Häpeäpaalu
  6. Kuoleman morsian
  7. Pelin henki
  8. Taudinkantaja
  9. Päätös

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Sieluvaras» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση