Οι KREATOR παρουσιάζουν βίντεο για το «Conquer And Destroy».

You are currently viewing Οι KREATOR παρουσιάζουν βίντεο για το «Conquer And Destroy».

Οι βετεράνοι του Thrash Metal KREATOR, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Conquer And Destroy», από το πρόσφατο άλμπουμ τους, «Hate Über Alles». Τα πλάνα της συναυλίας γυρίστηκαν στις 4 Μαρτίου 2023 μπροστά σε 6.000 οπαδούς των KREATOR στην πνευματική τους πατρίδα, το Essen. Αυτή η πολύ ξεχωριστή συναυλία στο Grugahalle δεν περιείχε μόνο ένα setlist των KREATOR που κάλυπτε όλη την καριέρα τους, γεμάτο από neckbreakers και αγαπημένους ύμνους, αλλά και μια οπτικά εντυπωσιακή παραγωγή υψηλής ποιότητας που παγίωσε το γεγονός ως μια αξέχαστη βραδιά για όλους τους παρευρισκόμενους. Από το εναρκτήριο «Hate Über Alles» μέχρι το τελικό encore του «Pleasure To Kill», η εμφάνιση ήταν μια δίνη από mosh pits και υψωμένες γροθιές.

Οι KREATOR βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική μαζί με τους SEPULTURA, DEATH ANGEL και SPIRITWORLD.

Tour dates:

May 23 – San Antonio, TX [LOW TICKETS]
May 25 – Phoenix, AZ
May 26 – San Diego, CA [LOW TICKETS]
May 27 – Los Angeles, CA [LOW TICKETS]
May 28 – San Francisco, CA [LOW TICKETS]
May 30 – Seattle, WA [LOW TICKETS]
May 31 – Vancouver, BC [SOLD OUT]
Jun 02 – Salt Lake City, UT
Jun 03 – Denver, CO
Jun 05 – Minneapolis, MN
Jun 06 – Chicago, IL
Jun 08 – Toronto, ON [LOW TICKETS]
Jun 09 – Montreal, QC [LOW TICKETS]
Jun 10 – New York, NY

Cover artwork by Eliran Kantor

Το δέκατο πέμπτο στούντιο άλμπουμ των KREATOR, «Hate Über Alles», κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 μέσω της Nuclear Blast. Ο διάδοχος του «Gods Of Violence» του 2017 ηχογραφήθηκε στο Hansa Tonstudio στο Βερολίνο της Γερμανίας. Το τιμόνι των sessions είχε ο Arthur Rizk, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους CAVALERA CONSPIRACY, CODE ORANGE, POWER TRIP και SOULFLY, μεταξύ άλλων.

Το εξώφυλλο του «Hate Über Alles» δημιουργήθηκε από τον Eliran Kantor, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους HATEBREED, SOULFLY, TESTAMENT, ICED EARTH και SODOM, μεταξύ άλλων.

Το «Hate Über Alles» σηματοδοτεί το πρώτο άλμπουμ των KREATOR με τον μπασίστα Frédéric Leclercq, ο οποίος εντάχθηκε στο συγκρότημα το 2019.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Conquer And Destroy» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση