Οι Ιάπωνες HETEROGENEOUS ANDEAD κυκλοφορούν νέο βίντεο στίχων για το «Fragments Of Memories».

You are currently viewing Οι Ιάπωνες HETEROGENEOUS ANDEAD κυκλοφορούν νέο βίντεο στίχων για το «Fragments Of Memories».

Οι Symphonic Death/Thrash Metallers HETEROGENEOUS ANDEAD, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο στίχων για το νέο τους single «Fragments Of Memories», που προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Chaotic Fragments», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου μέσω της Wormholedeath.

«Chaotic Fragments»

Οι HETEROGENEOUS ANDEAD, σχολιάζουν σχετικά με το άλμπουμ: «Έχουμε κυκλοφορήσει ένα EP και ένα άλμπουμ μέχρι στιγμής, οπότε αυτό το άλμπουμ θα είναι η τρίτη μας κυκλοφορία. Δεν αλλάζουμε το concept και στοχεύσαμε να βελτιώσουμε περαιτέρω το επίπεδο, κάνοντας το παράλληλα κατανοητό ως μουσική των HETEROGENEOUS ANDEAD αμέσως μετά την ακρόασή του. Υπάρχουν τραγούδια με πιο προοδευτικά στοιχεία σε αυτό το άλμπουμ, ενώ αναλαμβάνουμε και νέες προκλήσεις όπως το triple time.

Διαθέτει επίσης περισσότερες κιθαριστικές αρμονίες και ο ήχος του συνθεσάιζερ είναι πιο έντονος από πριν. Η απόδοση κάθε μέρους είναι επίσης πιο ενεργητική. Αυτό το άλμπουμ έχει μόνο 8 τραγούδια, αλλά νομίζω ότι όλα τα τραγούδια έχουν καλή ποιότητα για να είναι το κύριο κομμάτι του άλμπουμ. Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Yusuke Kiyama, οπότε όλοι οι ήχοι είναι οι ιδανικοί.»

Haruka: Vocals (Mezzo-soprano & Growl voice)
Yusuke Kiyama: Guitar, Synthesizer, Programming
Tomoyuki Nakano: Drums

Οι HETEROGENEOUS ANDEAD είναι μια μελωδική και συμφωνική Electro Death/Thrash Metal μπάντα από το Τόκιο της Ιαπωνίας. Ο ήχος τους είναι βασισμένος στο Thrash Metal με Progressive στοιχεία, προσθέτοντας ηλεκτρονικούς και συμφωνικούς ήχους, και όλα αυτά ερμηνεύονται από Mezzo-soprano & γυναικεία growl φωνητικά.

Λίστα κομματιών:

  1. The Void Sacrifice
  2. Fragments of Memories
  3. Last Reverie
  4. Beautiful Nightmare
  5. Fission
  6. Mirror of the Lie
  7. Regrettable
  8. Licking

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο lyric video για το «Fragments of Memories» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση