Το Ιαπωνικό Heavy Metal soupergroup NEMOPHILA, κυκλοφορεί το νέο του single «Rise».

You are currently viewing Το Ιαπωνικό Heavy Metal soupergroup NEMOPHILA, κυκλοφορεί το νέο του single «Rise».

Στις 10 Μαρτίου, το ιαπωνικό γυναικείο Heavy Metal συγκρότημα NEMOPHILA, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο του single «Rise».

Ενώ κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τρία singles μεταξύ 2020 και 2021, η μπάντα συγκέντρωσε ένα σημαντικό πολυεθνικό κοινό στο διαδίκτυο ανεβάζοντας βίντεο στο YouTube. Τον Ιούνιο του 2021, η βρετανική δισκογραφική εταιρεία JPU συγκέντρωσε τα singles και παρουσίασε διεθνώς το «Oiran: Extended Edition». Οι NEMOPHILA κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ τους, «Revive», στις 15 Δεκεμβρίου του 2021. Το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, «Seize The Fate», κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022 από την Space Shower Music.

Οι NEMOPHILA σχηματίστηκαν στο Τόκιο το 2019. Μετά την αποχώρησή της από το ροκ συγκρότημα LIPSTICK, η τραγουδίστρια Mayu έψαχνε να φτιάξει μια μπάντα που θα την υποστήριζε σε ένα live τον Αύγουστο του 2019. Επικοινώνησε με την πρώην συμμαθήτριά της και μπασίστρια Haraguchi-san, και οι δυο τους στρατολόγησαν την ντράμερ Tamu Murata μέσω περιοδικών και αναρτήσεων σε ιστοσελίδες. Η Mayu συστήθηκε στην κιθαρίστρια των MARY’s BLOOD, Saki, μέσω ενός κοινού φίλου, και η Saki με τη σειρά της τους σύστησε στην κιθαρίστρια των DISQUALIA, Hazuki. Αισθανόμενες ότι αυτή η σύνθεση ήταν πολύ καλή για να είναι μόνο ένα μεμονωμένο γεγονός, αποφάσισαν να σχηματίσουν μια πραγματική μπάντα. Όταν αποφάσιζαν το όνομα, η Mayu είπε ότι η λέξη «sorai» της ήρθε και της φάνηκε αναζωογονητική, αλλά η σημασία της «ήταν δύσκολη, οπότε προσπαθήσαμε να την απαλύνουμε». Επειδή κάθε μέλος είναι γυναίκα, η Mayu ήθελε να χρησιμοποιήσει το όνομα ενός λουλουδιού και έψαξε πολλά πριν καταλήξουν στο NEMOPHILA.

Η μουσική των NEMOPHILA μπορεί να περιγραφεί ως ένα μείγμα από διάφορα στυλ που κυμαίνονται από δυνατό ροκ μέχρι grunge. Η μπάντα εμφανίζει έναν ήχο πιο βαρύ από την κόλαση, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει έναν απαλό και ευγενικό-χαριτωμένο χαρακτήρα.

Το συγκρότημα βρίσκεται στη μέση της πρώτης του περιοδείας στις ΗΠΑ. Υπολειπόμενες ημερομηνίες:

16-17 – Austin, TX – SXSW (South By Southwest)
19 – Dallas, TX – Trees
20 – New York, NY – Gramercy

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Rise» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση