Οι Σουηδοί Death Metallers IRONMASTER κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Bringer Of Deception».

You are currently viewing Οι Σουηδοί Death Metallers IRONMASTER κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Bringer Of Deception».

Το σουηδικό supergroup IRONMASTER, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το νέο του single «Bringer Of Deception». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Weapons Of Spiritual Carnage» – τη συνέχεια του επιτυχημένου ντεμπούτου τους «Thy Ancient Fire» (Φεβρουάριος 2022) – που θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου μέσω της Black Lion Records. Με νυν και πρώην μέλη των DARK FUNERAL, SCAR SYMMETRY, RAUBTIER, CARNAL FORGE και FACEBREAKER, αυτός ο δυναμικός δίσκος αποτελεί φυσική συνέχεια της πορείας που ακολούθησε το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας.

Αυτή τη φορά υπάρχει ακόμα περισσότερο Death, περισσότερο Black και περισσότερο Thrash, το επίπεδο απόδοσης από όλα τα μέλη της μπάντας έχει ανέβει ένα σκαλοπάτι σε σχέση με το προηγούμενο άλμπουμ. Πιο δυνατό και πιο γρήγορο από ποτέ κατά διαστήματα, αλλά η ροή του άλμπουμ ήταν το επίκεντρο όλης της διαδικασίας σύνθεσης και ηχογράφησης. Τα πάντα έχουν γίνει με γνώμονα τη μορφή του άλμπουμ, έτσι ώστε όταν θα το ακούσετε να είναι από την αρχή μέχρι το τέλος μια καλή και αξέχαστη εμπειρία.

Ο Edvin Skårud έχει γράψει όλους τους στίχους (εκτός από ένα τραγούδι) σε αυτό το άλμπουμ, οι σκοτεινοί και αριστοτεχνικοί στίχοι του ασχολούνται με το θάνατο, τη σκληρότητα και τη σκοτεινή πλευρά της ζωής και τη μαυρίλα της ψυχής του ατόμου.

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το κομμάτι: «Το τραγούδι αυτό είναι ουσιαστικά η συνέχεια του προηγούμενου τραγουδιού, βασισμένο σε ένα μείγμα Black και Death Metal με ένα ρεφρέν σε στυλ FEAR FACTORY των 90’s. Το μέρος της γέφυρας κοσμήθηκε επίσης με ένα σόλο από τον εξαιρετικά ταλαντούχο κιθαρίστα Bill Hudson (I AM MORBIT, Doro, NORTHTALE και άλλα).»

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering του «Weapons Of Spiritual Carnage» έγιναν στα Blacklounge Studios μεταξύ Μαΐου 2021 και Οκτωβρίου 2022 από τον Jonas Kjellgren.

Λίστα κομματιών:

  1. Solemn Pestilence
  2. Ocean Of Searing Hatred
  3. Weapons Of Spiritual Carnage
  4. Infinite Virulent
  5. Monolithic Suppressor Engaged
  6. Cast Into The Hollow
  7. Implications Of Sacral Time
  8. Lies Of Apathy
  9. Bringer Of Deception
  10. Dismantling Eternity

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Bringer Of Deception» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση