Οι INVERNO, με συνιδρυτή τον Diego Cavallotti των LACUNA COIL, κυκλοφορούν το νέο τους single «Martyrs».

You are currently viewing Οι INVERNO, με συνιδρυτή τον Diego Cavallotti των LACUNA COIL, κυκλοφορούν το νέο τους single «Martyrs».

Οι Ιταλοί Metallers INVERNO, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Martyrs», σε σκηνοθεσία του Ruben Spizzichino.

Οι INVERNO είναι μια νέα ιταλική Metal μπάντα της οποίας το line-up αποτελείται από τους Diego Cavallotti (LACUNA COIL), Danilo Arisi (AVELION), Daniele Salomone (ex-D WITH US), Nicola Pedrali (GENUS ORDINIS DEI) και Simone Orizio (ex-A HERO NAMED COWARD).

Το «Martyrs» είναι το τέταρτο single που κυκλοφορούν οι INVERNO. Ένα τραγούδι που για άλλη μια φορά τελειοποιεί τη συνταγή του συγκροτήματος με ακραία riffs, άφθονες και ζωτικές αλλαγές ρυθμού, growling φωνητικά και πιασάρικα αλλά αιχμηρά ρεφρέν.

Οι στίχοι, η μουσική και το βίντεο αναπτύσσουν περαιτέρω την ιδέα των «Hollow», «Lands» και «Roots», των τριών singles που προηγήθηκαν του «Martyrs». Η εσωτερική σύγκρουση εξακολουθεί να είναι το κύριο θέμα, καθώς συχνά είμαστε φτωχοί διαιτητές των συναισθημάτων και των επιθυμιών μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Martyrs» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση