Οι INFERNAL HATE κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το «The Hidden Knife».

You are currently viewing Οι INFERNAL HATE κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το «The Hidden Knife».

Οι Ισπανοί Brutal Death Metallers INFERNAL HATE, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το «The Hidden Knife», γυρισμένο και μονταρισμένο από την Subsuelo Producciones. Το κομμάτι προέρχεται από το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας «The Order Of The Black Kestrel», το οποίο κυκλοφόρησε στις 14 Ιανουαρίου 2022 από την Art Gates Records.

Το «Volcanic Death Metal» τρίο συνδυάζει έναν δυνατό, ωμό και γρήγορο ήχο με επιθετικά και αιχμηρά riffs και gutturals βγαλμένα από την ίδια την κόλαση, συνοδευόμενα από πλάνα από τις συναυλίες τους όπου μπορείτε να εκτιμήσετε την εξαιρετική εκτέλεση μιας απόλυτα καθορισμένης ακραίας μουσικής, που μπορεί να συγκριθεί με τα μεγάλα ονόματα του είδους.

Οι INFERNAL HATE σχηματίστηκαν το 2000 στα Κανάρια Νησιά (Ισπανία) από τους Seven και Fabio. Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «The Wisdom Of Obscure Dimension» το 2003. Αργότερα, ο Fabio εγκατέλειψε το συγκρότημα και ο Seven αποφάσισε να βρει νέα μέλη για ένα νέο project. Ο David και ο José προστέθηκαν για να συμπληρώσουν το line-up.

Λίστα κομματιών:

  1. Aprositus  
  2. Black Crows over the Horizon  
  3. Ex Nihilo  
  4. Lies Against Humanity  
  5. Vulcanoapocalipsis  
  6. The Hidden Knife  
  7. I Sovereign  
  8. Empirical Knowledge

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «The Hidden Knife» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση