Βίντεο από τους INCANTATION για το νέο τους single “Homunculus (Spirit Made Flesh) IX”.

You are currently viewing Βίντεο από τους INCANTATION για το νέο τους single “Homunculus (Spirit Made Flesh) IX”.

Οι Death Metallers INCANTATION, έδωσαν στην δημοσιότητα ένα βίντεο στίχων για το νέο τους τραγούδι «Homunculus (Spirit Made Flesh) IX». Το single προέρχεται από τον επερχόμενο δίσκο του συγκροτήματος «Unholy Deification», ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου 2023, μέσω της Relapse Records . Το βίντεο στίχων περιλαμβάνει επίσης και σκηνές από τις ζωντανές εμφανίσιες των INCANTATION για τις οποίες υπεύθυνη είναι η ομάδα της εταιρίας The C.O.I.N.

Στιχουργικά, το «Unholy Deification» προέρχεται από τον Sherwood. Ως μανιώδης αναγνώστης και αποκρυφιστής, ο μπασίστας των INCANTATION, ήθελε να αποτυπώσει μια πλήρως συνειδητοποιημένη έννοια της εξέλιξης μέσω της διαφώτισης. Αναμείνατε μια προκλητική, ιστορικά προερχόμενη διανόηση. Η αφήγηση από θνητό σε θεότητα αλληλεπιδρά με την ανελέητη μουσική πυρκαγιά σκληρών κομματιών όπως τα «Concordat (The Pact) I», «Homunculus (Spirit Made Flesh) IX» και «Invocation (Chthonic Merge) X». Μην γελιέστε – το θηριώδες νέο άλμπουμ, με καλεσμένους τους Jeff Beccera (POSSESSED), Henry Veggian (ex-REVENANT) και Dan Vadim Von (MORBID ANGEL), είναι καθαρό Death Metal.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Eliran Kantor

Το επιτύμβιο πανδαιμόνιο των INCANTATION ενισχύεται οπτικά από τον βραβευμένο καλλιτέχνη και μακροχρόνιο συνεργάτη του Eliran Kantor (IMMOLATION, KREATOR, CAVALERA κ.α.) Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια ερμηνεία των Ιταλών δασκάλων της Αναγέννησης, αλλά χτυπημένη στο καζάνι της χρωματικής μοχθηρίας των INCANTATION.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Offerings (The Swarm) IV
  2. Concordat (The Pact) I
  3. Chalice (Vessel Consanguineous) VIII
  4. Homunculus (Spirit Made Flesh) IX
  5. Invocation (Chthonic Merge) X
  6. Megaron (Sunken Chamber) VI
  7. Convulse (Words of Power) III
  8. Altar (Unify in Carnage) V
  9. Exile (Defy the False) II
  10. Circle (Eye of Ascension) VII

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο lyric video για το Homunculus (Spirit Made Flesh) IX» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση