Οι IMMORTAL αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «Wargod».

You are currently viewing Οι IMMORTAL αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «Wargod».

Οι IMMORTAL αποκάλυψαν ένα επίσημο βίντεο στίχων για το νέο single «Wargod», που προέρχεται από το επερχόμενο δέκατο στούντιο άλμπουμ τους «War Against All», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου μέσω της Nuclear Blast Records.

Ο ιδρυτής του συγκροτήματος Demonaz δήλωσε για το νέο single: «Το ‘Wargod’ είναι το πιο βαρύ τραγούδι του άλμπουμ. Το άλμπουμ των CELTIC FROST, ‘To Mega Therion’, από το 1986 αποτέλεσε έμπνευση για μένα αυτή τη φορά. Μερικά από τα κλασικά κομμάτια του είχαν βαριά εναρκτήρια riffs που εξελίχθηκαν σε γρήγορη καταστροφική μανία και ρυθμό. Ήθελα να αποτυπώσω ξανά αυτό το συναίσθημα, με τον τρόπο των IMMORTAL. Όταν μετακόμισα στα βουνά το 2019, έψαξα μέσα σε κάποιο παλιό υλικό μου και αχρησιμοποίητους στίχους. Το ‘Wargod’ ήταν ένας από αυτούς. Ο τίτλος, οι στίχοι και οι ιδέες του τραγουδιού προέρχονται από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, και τώρα επιτέλους απαθανατίστηκαν στο άλμπουμ.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mattias Frisk

Ο Demonaz προσφέρει μερικά ακόμα στοιχεία για τη διαδικασία δημιουργίας του άλμπουμ: «Αν και η δουλειά στο στούντιο είναι απαραίτητη για να έχουμε μια απόλυτη ηχογράφηση, η διαδικασία της σύνθεσης είναι προφανώς η αγαπημένη μου. Ακόμα γράφω όλα τα κιθαριστικά riffs/μουσική στο σπίτι με την ίδια παλιά ατμόσφαιρα, καθώς και τους στίχους. Οι πρώτες μέρες του Black Metal με εμπνέουν περισσότερο. Οι κρύες νύχτες στα δάση, στα βουνά κάτω από το χειμωνιάτικο φεγγάρι. Αυτό είναι που κρατάει το πνεύμα ζωντανό, και το θεμέλιο για όλη τη μουσική μας.»

Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε στο Μπέργκεν της Νορβηγίας, στα Earshot & Conclave Studios.

«Στην πραγματικότητα είναι το ίδιο στούντιο όπου ηχογράφησα τις κιθάρες και τα φωνητικά για το ‘Northern Chaos Gods’. Έκαναν επίσης εξαιρετική δουλειά με το νέο άλμπουμ και ήταν χαρά μου να επιστρέψω και να δουλέψω ξανά εκεί. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα σε αυτό το άλμπουμ. Έχει αυτόν τον ψυχρό-δαγκωτό ήχο κιθάρας, αλλά και ισχυρή παραγωγή. Οι IMMORTAL δεν έχουν συμβιβαστεί ποτέ με το αρχικό τους όραμα, το οποίο είναι να ταξιδεύουν τους οπαδούς τους στο Blashyrkh με την πιο ζοφερή και σκοτεινή μουσική μας, με κάθε νέα κυκλοφορία. Αυτά τα τραγούδια δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό. Είμαι περήφανος για το τελικό αποτέλεσμα, έχει μια ξεχωριστή έκφραση και ανυπομονώ να το ακούσουν οι οπαδοί!»

Λίστα τραγουδιών:

  1. War Against All
  2. Thunders of Darkness
  3. Wargod
  4. No Sun
  5. Return to Cold
  6. Nordlandihr
  7. Immortal
  8. Blashyrkh My Throne

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Wargod» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση