Οι IMMORTAL παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ «War Against All» και βίντεο για το «Return To Cold».

You are currently viewing Οι IMMORTAL παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ «War Against All» και βίντεο για το «Return To Cold».

Οι IMMORTAL κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «War Against All» μέσω της Nuclear Blast Records. Για να το γιορτάσει τη κυκλοφορία, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το νέο single, «Return To Cold».

Ο ιδρυτής του συγκροτήματος, Harald «Demonaz» Nævdal, προσφέρει επίσης κάποια στοιχεία για τη διαδικασία δημιουργίας του «War Against All»: «Αν και η δουλειά στο στούντιο είναι απαραίτητη για να έχουμε την απόλυτη ηχογράφηση, η διαδικασία της σύνθεσης είναι προφανώς η αγαπημένη μου. Ακόμα γράφω όλα τα κιθαριστικά riffs/μουσική στο σπίτι με την ίδια παλιά ατμόσφαιρα, καθώς και τους στίχους. Οι πρώτες μέρες του Black Metal με εμπνέουν περισσότερο. Οι κρύες νύχτες στα δάση, στα βουνά κάτω από το χειμωνιάτικο φεγγάρι. Αυτό είναι που κρατάει το πνεύμα ζωντανό, και το θεμέλιο για όλη τη μουσική μας.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mattias Frisk

Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον Arve Isdal, και η ηχογράφηση έγινε στο Conclave & Earshot Studio στο Bergen της Νορβηγίας από τους Herbrand Larsen και Arve Isdal.

«Στην πραγματικότητα είναι το ίδιο στούντιο όπου ηχογράφησα τις κιθάρες και τα φωνητικά για το ‘Northern Chaos Gods’» , λέει ο Demonaz. “Έκαναν επίσης εξαιρετική δουλειά με το νέο άλμπουμ και ήταν χαρά μου να επιστρέψω και να δουλέψω ξανά εκεί. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αυτού του δίσκου. Έχει αυτόν τον ψυχρό ήχο της κιθάρας, αλλά και την ισχυρή παραγωγή.

Οι IMMORTAL δεν έχουν συμβιβαστεί ποτέ με το αρχικό όραμα, το οποίο είναι να ταξιδεύουν τους οπαδούς μέσα από το Blashyrkh με την πιο ζοφερή και σκοτεινή μουσική μας με κάθε νέα κυκλοφορία. Αυτά τα τραγούδια δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και περήφανος για το τελικό αποτέλεσμα, έχει μια ξεχωριστή έκφραση και ανυπομονώ να το ακούσουν οι οπαδοί μας!»

Λίστα τραγουδιών:

  1. War Against All
  2. Thunders of Darkness
  3. Wargod
  4. No Sun
  5. Return to Cold
  6. Nordlandihr
  7. Immortal
  8. Blashyrkh My Throne

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Return To Cold» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση