Οι IMMORTAL κυκλοφορούν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «War Against All».

You are currently viewing Οι IMMORTAL κυκλοφορούν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «War Against All».

Οι IMMORTAL έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους, «War Against All», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου μέσω της Nuclear Blast Records. Το 10ο στούντιο άλμπουμ της μπάντας θα περιλαμβάνει οκτώ νέα τραγούδια στο κλασικό, παγωμένο στυλ των IMMORTAL.

Ο ιδρυτής του συγκροτήματος Demonaz δήλωσε για το ομώνυμο κομμάτι: «Το ‘War Against All’ ήταν το πρώτο κομμάτι που έγραψα για αυτό το άλμπουμ. Είναι ένα γρήγορο κομμάτι όπου τα riffs είναι κυρίως εμπνευσμένα από τα riffs μου από το ‘Battles In The North’. Οι στίχοι βασίζονται στην αληθινή μαχητική αίσθηση του Blashyrkh και τη διάθεση για ένα εναρκτήριο κομμάτι επίσης. Τα παγωμένα, ωμά και γρήγορα τραγούδια μάχης σε αυτό το στυλ σημαίνουν τα πάντα για μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα πρώτα χρόνια, ούτε θα απογοητεύσω τους οπαδούς με το να επιβραδύνω τον ρυθμό.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mattias Frisk

Ο Demonaz προσφέρει μερικά ακόμα στοιχεία για τη διαδικασία δημιουργίας του άλμπουμ: «Αν και η δουλειά στο στούντιο είναι απαραίτητη για να έχουμε μια απόλυτη ηχογράφηση, η διαδικασία της σύνθεσης είναι προφανώς η αγαπημένη μου. Ακόμα γράφω όλα τα κιθαριστικά riffs/μουσική στο σπίτι με την ίδια παλιά ατμόσφαιρα, καθώς και τους στίχους. Οι πρώτες μέρες του Black Metal με εμπνέουν περισσότερο. Οι κρύες νύχτες στα δάση, στα βουνά κάτω από το χειμωνιάτικο φεγγάρι. Αυτό είναι που κρατάει το πνεύμα ζωντανό, και το θεμέλιο για όλη τη μουσική μας.»

Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε στο Μπέργκεν της Νορβηγίας, στα Earshot & Conclave Studios.

«Στην πραγματικότητα είναι το ίδιο στούντιο όπου ηχογράφησα τις κιθάρες και τα φωνητικά για το ‘Northern Chaos Gods’. Έκαναν επίσης εξαιρετική δουλειά με το νέο άλμπουμ και ήταν χαρά μου να επιστρέψω και να δουλέψω ξανά εκεί. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα σε αυτό το άλμπουμ. Έχει αυτόν τον ψυχρό-δαγκωτό ήχο κιθάρας, αλλά και ισχυρή παραγωγή. Οι IMMORTAL δεν έχουν συμβιβαστεί ποτέ με το αρχικό τους όραμα, το οποίο είναι να ταξιδεύουν τους οπαδούς τους στο Blashyrkh με την πιο ζοφερή και σκοτεινή μουσική μας, με κάθε νέα κυκλοφορία. Αυτά τα τραγούδια δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό. Είμαι περήφανος για το τελικό αποτέλεσμα, έχει μια ξεχωριστή έκφραση και ανυπομονώ να το ακούσουν οι οπαδοί!»

Λίστα τραγουδιών:

  1. War Against All
  2. Thunders of Darkness
  3. Wargod
  4. No Sun
  5. Return to Cold
  6. Nordlandihr
  7. Immortal
  8. Blashyrkh My Throne

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «War Against All» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση