Οι HYPOCRISY ανακοινώνουν το πρώτο κεφάλαιο των επανεκδόσεων τους!

You are currently viewing Οι HYPOCRISY ανακοινώνουν το πρώτο κεφάλαιο των επανεκδόσεων τους!

Τον Νοέμβριο του 2021, οι τιτάνες του Death Metal HYPOCRISY, κυκλοφόρησαν το 13ο στούντιο άλμπουμ τους «Worship» με τεράστια αποδοχή από τους οπαδούς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καταλήγοντας στις πρώτες θέσεις πολλών ετήσιων δημοσκοπήσεων και σημειώνοντας μερικά από τα υψηλότερα αποτελέσματα στα charts μέχρι σήμερα. Προωθούμενα στον πιο εκτεταμένο live κύκλο της μπάντας εδώ και χρόνια, κομμάτια όπως τα «Chemical Whore», «Children Of The Gray» έτυχαν πολύ καλής υποδοχής από τους οπαδούς τους, παράλληλα με κλασικά κομμάτια όπως τα «Roswell 47», «Inferior Devoties», «Fractured Millennium» ή «Eraser».

Οι HYPOCRISY περιόδευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, εμφανίστηκαν σε φεστιβάλ όπως το Wacken (DE), το Summer Breeze (DE), το Maryland Deathfest (US), το Alcatraz (BE) για να αναφέρουμε μόνο μερικά, έπαιξαν μια εξαιρετικά επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία και ολοκλήρωσαν το 2022 με ένα αξέχαστο ταξίδι στη Νότια Αμερική πριν ξεκινήσουν το 2023 με την κρουαζιέρα 70000 Tons Of Metal. Τώρα όμως, οι HYPOCRISY και η Nuclear Blast Records θα ξεκινήσουν το πρώτο, και σίγουρα όχι το τελευταίο κεφάλαιο, μιας καμπάνιας καταλόγου που θα φέρει πίσω όλους τους θρυλικούς δίσκους του παρελθόντος τους, μερικοί από τους οποίους είναι περιζήτητες σπανιότητες.

Το «Chapter One» ξεκινά με τις κλασικές εκδόσεις βινυλίου και CD των «Penetralia» (1992), «Osculum Obscenum» (1993), «The Fourth Dimension» (1994) και «Abducted» (1996) στις 5 Μαΐου 2023. Καταγράφοντας την εξέλιξη από τους βίαιους και απόλυτα νοσηρούς πρώτους δύο δίσκους με μπροστάρη τον Masse Broberg, το πολυαγαπημένο πόνημα «The Fourth Dimension» που έδειξε μια πιο σκοτεινή και μελωδική προσέγγιση μέχρι το «Abducted» , το οποίο περιλαμβάνει το live βασικό κομμάτι «Roswell 47», αυτή η πρώτη φάση της καριέρας των HYPOCRISY έθεσε τις βάσεις για τον ήχο-σήμα κατατεθέν των Σουηδών.

Οι επανεκδόσεις 2023 διαθέτουν όλα τα αυθεντικά σχέδια με μερικές προσεκτικές διορθώσεις – το λογότυπο της μπάντας στο «Penetralia» για παράδειγμα δεν προοριζόταν ποτέ να είναι ροζ/μωβ – και διατηρούν αληθινά κλασικά Death Metal σε εκπληκτική μορφή που δεν ήταν διαθέσιμα ειδικά σε LP για πάρα πολύ καιρό. Ετοιμαστείτε να επανεξετάσετε μια από τις πιο συνεπείς και δυναμικές δισκογραφίες του είδους!

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση