Οι HINAYANA παρουσιάζουν το νέο single/βίντεο «Triptych Visions».

You are currently viewing Οι HINAYANA παρουσιάζουν το νέο single/βίντεο «Triptych Visions».

Οι Τεξανοί Melodic Death/Doom Metallers HINAYANA, ανακοίνωσαν πρόσφατα την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, «Shatter And Fall», που θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου μέσω της Napalm Records. Ξεχωρίζοντας τους από σύγχρονους όπως οι INSOMNIUM, AMORPHIS και SWALLOW THE SUN, το «Shatter And Fall» συνδυάζει σύγχρονα, προσιτά στοιχεία με με ισοδύναμα μέρη μελωδίας και θορύβου, αναδεικνύοντας μια φρέσκια είσοδο στις πιο head-turning Metal προτάσεις της φετινής χρονιάς.

Μετά το πρόσφατο ντεμπούτο του πρώτου τους single «Reverse The Code», οι HINAYANA αποκαλύπτουν το ζοφερό αλλά και ανατριχιαστικό δεύτερο single, «Triptych Visions». Το κομμάτι περιλαμβάνει μερικές από τις πιο μελαγχολικές και εσωστρεφείς στιγμές του «Shatter And Fall», με μια grooving εισαγωγή, ένα αξέχαστο ρεφρέν και ένα υποδειγματικό σόλο.

Ο τραγουδιστής Casey Hurd αναφέρει σχετικά με το τραγούδι: «Είτε πρόκειται για εθισμό είτε απλά για λαχτάρα για μια άλλη ζωή, συχνά μπορούμε να χαθούμε στο μάτι του μυαλού μας. Το ‘Triptych Visions’ μιλάει για την αδυναμία του καθενός να ξεφύγει από έναν τέτοιο φαύλο κύκλο αυτοκαταστροφής και διαφυγής, ανεξάρτητα από τον πόνο στον οποίο πάντα καταλήγει. Το κομμάτι αναδεικνύει μια έντονη και συναισθηματική πτυχή της νέας ηχητικής κατεύθυνσης των HINAYANA.»

Το 2018, οι HINAYANA πρώτα αιχμαλώτισαν το κοινό με το αυτοκυκλοφορημένο ντεμπούτο τους, «Order Divine», και αργότερα αψήφησαν την πανδημία με την επόμενη κυκλοφορία τους το 2020, το EP «Death Of The Cosmic». Σε παραγωγή του τραγουδιστή Casey Hurd και του Kevin Butler με mastering από τον Dan Swanö στην Unisound, το «Shatter And Fall» έχει guest συμμετοχές από τους Melodic Death Metal purveyors και labelmates Tuomas Saukkonen των WOLFHEART και Vincent Jackson Jones των AETHER REALM.

Ο Casey Hurd προσθέτει για το άλμπουμ: «Το ‘Shatter And Fall’ μιλάει για το Κάρμα, τη μοίρα του καθενός, τις συνέπειες, τη θλίψη για τις πράξεις μας, την κατάθλιψη, την απώλεια της πίστης, το γιν και το γιανγκ, το φως και το σκοτάδι και τη δική μας αναλλοίωτη φύση ως άνθρωποι. Είναι πιο σκοτεινό, πιο βαρύ και πιο ποικιλόμορφο από τις προηγούμενες κυκλοφορίες μας. Εξελισσόμαστε και επεκτείνουμε τον ήχο μας για να συμπεριλάβουμε πιο πιασάρικα και υμνικά στοιχεία εκτός από το πιο σκοτεινό, βαρύτερο υλικό. Αυτό το νέο άλμπουμ είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τους HINAYANA.»

Λίστα τραγουδιών:

 1. Slowly Light Collides
 2. Mind Is a Shadow
 3. How Many Dreams
 4. Spirit and Matter
 5. From Our Darkest Moments
 6. Reverse the Code
 7. Lost to Flame
 8. The Answer
 9. Triptych Visions
 10. A Tide Unturning
 11. Taken

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Triptych Visions» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση