Οι HERETIC CULT REDEEMER παρουσιάζουν το νέο τους single «Grave Sophia – Breath Of The Night».

You are currently viewing Οι HERETIC CULT REDEEMER παρουσιάζουν το νέο τους single «Grave Sophia – Breath Of The Night».

Οι Έλληνες Black Metallers HERETIC CULT REDEEMER, έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι «Grave Sophia – Breath Of The Night». Το τραγούδι είναι το δεύτερο που αποκαλύπτεται από το τρίτο άλμπουμ της μπάντας, «Flagellum Universalis», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου μέσω της III Damnation Productions.

«Η μουσική σε αυτό το έκτο κομμάτι από το νέο άλμπουμ είναι ένας αδυσώπητος διαμορφωτής που ακούγεται σαν ένας κολασμένος ηχητικός εφιάλτης, τόσο εξονυχιστικά απάνθρωπος που δημιουργεί φόβο σε αρχέγονο επίπεδο, και τόσο ποτισμένος με μια εχθρική ατμόσφαιρα υπερφυσικού που παγώνει το αίμα. Κι όμως, το τραγούδι αποδεικνύεται, παραδόξως, και μαγευτικό, αλλά και αποπροσανατολιστικό και έντονα ενοχλητικό.»

Χωρίς ποτέ να βιάζονται ή να υιοθετούν ημίμετρα, οι HERETIC CULT REDEEMER ολοκλήρωσαν το τρίτο τους άλμπουμ, «Flagellum Universalis», το οποίο περιλαμβάνει τη σύνθεση του τραγουδιστή / μπασίστα Funus, του κιθαρίστα / μπασίστα Tempest, του κιθαρίστα N3 και του ντράμερ C. Docre. Αναμφίβολα η καλύτερη σύνθεση της μπάντας μέχρι τώρα, καταλλήλως παραδίδουν την πιο δυνατή ηχογραφημένη δήλωσή τους μέχρι τώρα στο «Flagellum Universalis». Πλησιάζοντας μια ολόκληρη ώρα σε διάρκεια, το άλμπουμ είναι κυριολεκτικά ογκώδες, καθώς και τελετουργικό, επικαλούμενο μια νέα εποχή για τους HERETIC CULT REDEEMER, καθώς και αναζωογόνηση του ορθόδοξου / θρησκευτικού τύπου Black Metal. Χωρίς ποτέ να ξεχνούν τις πιο Death Metal ρίζες τους, τα σαρωτικά και γκρίζα έπη της μπάντας διαθέτουν τόσο μπράτσα όσο και μυαλό, καθώς σπείρουν προς τα έξω από έναν δυσοίωνο πυρήνα.

Με τη μορφή να συναντά το περιεχόμενο, οι στίχοι του εννέα τραγουδιών «Flagellum Universalis» είναι πράγματι μεθυστικοί. Η έννοια του δίσκου βυθίζεται στα μονοπάτια της αρχέγονης ανθρώπινης παρόρμησης της εναντίωσης στο νόμο και τη δομή- είναι ένα βαθύ πνευματικό και φιλοσοφικό ταξίδι προς την εωσφορική αυτογνωσία. Οι HERETIC CULT REDEEMER θεωρούν τους εαυτούς τους ως τα μέσα, τους προάγγελους και τα δοχεία των εωσφορικών και προμηθεϊκών διδασκαλιών, όπως εκφράζονται μέσα από τη φρενίτιδα, από το άγγιγμα της Έχιδνας.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Lunar Reign – Lunar Apogee
  2. Intoxication Divine
  3. Ascending Perfection
  4. Lapsit Exillis
  5. The Woven Chords of Ecstasy
  6. Grave Sophia – Breath of the Night
  7. Eye of the Saturnian Dawn
  8. Primeval Cognition I
  9. Primeval Cognition II

Μπορείτε να ακούσετε το «Grave Sophia – Breath of the Night» στο παρακάτω βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση