Οι HELLOWEEN εντάχθηκαν στο Metal Hall Of Fame από την Alissa White-Gluz των ARCH ENEMY!

You are currently viewing Οι HELLOWEEN εντάχθηκαν στο Metal Hall Of Fame από την Alissa White-Gluz των ARCH ENEMY!

Οι Γερμανοί Power Metallers HELLOWEEN εντάχθηκαν στο Metal Hall of Fame από τον ιδρυτή Pat Gesualdo και την ειδική καλεσμένη Alissa White-Gluz των ARCH ENEMY. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαΐου 2023, μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς στο Terminal 5 της Νέας Υόρκης. Γνωστοί ως ένα από τα πιο επιδραστικά ευρωπαϊκά Heavy Metal συγκροτήματα, οι HELLOWEEN έχουν εμφανιστεί σε φεστιβάλ και συναυλίες μαζί με τους IRON MAIDEN, David Lee Roth, KISS, MEGADETH και GUNS N’ ROSES, μεταξύ άλλων.

«Οι HELLOWEEN βοήθησαν στην καθιέρωση των απαρχών του Power Metal», λέει ο Pat Gesualdo, ιδρυτής/διευθύνων σύμβουλος του Metal Hall of Fame. «Το Power Metal είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της κοινότητας του Heavy Metal. Είμαστε περήφανοι που οι HELLOWEEN εκπροσωπούν το είδος και τους οπαδούς του σε όλο τον κόσμο και που η Alissa White-Gluz συμμετέχει επίσης στην ένταξή τους.»

«Είναι πραγματικά τιμή μας να μας εισάγουν στο Metal Hall of Fame! Το γεγονός ότι βρισκόμαστε δίπλα σε μερικά από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του Rock & Metal μας κάνει πολύ περήφανους και επιβραβεύει τη δουλειά μας ως ‘Οι πρεσβευτές του Power & Melodic Metal’ τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες», σχολιάζει ο Michael Weikath εκ μέρους όλης της μπάντας.

Οι HELLOWEEN συχνά αναφέρονται ως οι «πατέρες του Power Metal». ‘Εχουν κυκλοφορήσει 16 στούντιο άλμπουμ, τρία live άλμπουμ, τρία EP και 30 singles. Η μπάντα με έδρα τη Γερμανία έχει 14 χρυσούς και 6 πλατινένιους δίσκους και έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Είναι γνωστοί ως μία από τις «Big Four» μπάντες του Power Metal, μαζί με τους BLIND GUARDIAN, SABATON και DRAGONFORCE.

Το Metal Hall of Fame έχει ως στόχο να καταξιώσει για πάντα τους εμβληματικούς μουσικούς και τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας που είναι υπεύθυνα για το γεγονός ότι έκαναν τη μουσική Hard Rock και Heavy Metal αυτό που είναι σήμερα. Η συμβολή τους στο είδος είναι ανεκτίμητη και συνεχίζουν να εμπνέουν τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, από γενιά σε γενιά.

Το Metal Hall Of Fame διοργανώνει το The Hall Of Heavy Metal History Gala σε ετήσια βάση στο Anaheim της Καλιφόρνια. Επιπλέον, συμμετέχει στο πρόγραμμα D.A.D. (Drums and Disabilities) για να βοηθήσει τα παιδιά να καταπολεμήσουν τις αναπηρίες σε παγκόσμιο επίπεδο και συνεργάζεται με το Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund.

Οι HELLOWEEN βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους United Forces, μαζί με τους HAMMERFALL.

Η περιοδεία ξεκίνησε στις 13 Μαΐου στο Ντάλας του Τέξας και περνάει από δεκατρείς συνολικά πόλεις, ενώ το ταξίδι ολοκληρώνεται στις 3 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

Οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν μια επική βραδιά με επιτυχίες των HELLOWEEN που καλύπτουν την κληρονομιά του συγκροτήματος, καθώς και κομμάτια από το τελευταίο τους άλμπουμ, «Helloween», σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που κομμάτια από το άλμπουμ θα παρουσιαστούν ζωντανά για το κοινό των ΗΠΑ και του Καναδά.

Ημερομηνίες περιοδείας:

Μάιος
23 – Toronto, ON – History
24 – Royal Oak, MI – Royal Oak Music Hall
26 – Chicago, IL – The Riviera
27 – Minneapolis, MN – The Fillmore
30 – Denver, CO – Ogden Theatre

Ιούνιος
1 – Las Vegas, NV – Brooklyn Bowl
2 – Los Angeles, CA – YouTube Theater
3 – San Francisco, CA – The Warfield

This Post Has 0 Comments

  1. Χρήστος Τσιντζήρας

    Μπάντα – βάση στην πορεία και εξέλιξη της metal μουσικής!!!!

Αφήστε μια απάντηση